Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Servis pc, opravy pc, prodej pc, reinstalace windows, odvirování. Webdesign vč. validního xhtml a css kodu. Kompletni grafika na miru.

Návrh, výroba a dodávka: -reklamních a užitkových předmětů z plastových hmot s potiskem opatřených fólií -výroba podnosů s protismykovou fólií -stojánků na pivní tácky -menu stojánků -popelníků, reserve, mincovníků. -lisovna plastů -světelná reklama -velkoformátový tisk(reklamní bannery) -řezaná reklama Držitel ...

Reklama: - reklamní a propagační materiál řezaný počítačem z fólie i ručně malovaný. Tisk: - sítotisk a potisk: - trička - samolepky - značky. Kopírování: - laminování do fólie až do formátu A3.

Činnost: - výroba reklamních, dárkových a užitkových předmětů ze skla a keramiky - dekorace skla, keramiky, porcelánu

Tiskárna: - tiskopisy - brožury - vizitky - plakáty A6-A2 - výroba razítek - klasická vazba knih polokůže, kůže - opravu starých tisků. Papírnictví: - maloobchodní a velkoobchodní prodej papírenského a kancelářského zboží.

Popai -The Global Association for Marketing POPAI pomáhá svým členům efektivně využívat reklamu v místě prodeje. Slouží jako jedinečný zdroj informací a novinek o P.O.P. oboru, realizuje výzkumy trhu zaměřené na efektivitu POP a nabízí odborné a vzdělávací akce. Asociace zviditelňuje obor P.O.P. pomocí public relations a reprezentuje své členy na ...

Tisk, sítotisk. Grafické návrhy: - samolepky - dopravní značky textilní - reklamní textilnmí pásy pro obchodní domy - číselníky hodin a nárankových hodinek - stupnice do přístrojů - štítky přístrojové a strojní Potisk: - digitální malosériový tisk - laminování do A3 - vizitky - potisky výrobků u zákazníka - vzorování potisku ...

Činnost: - web hosting, registrace domén - e-shopy - flash animace - vývoj banerů - vytvoření loga - návrhy vizitek - vytvoření katalogů, letáků - návrhy obalů, etiket.

Výroba, tisk, prodej: - razítka všeho druhu - vizitky dle přání zákazníka - polygrafie, reklamní činnost - tisk svatebních oznámení, - nápisy ze samolepících folií, reklamní cedule - potisk drobných a reklamních předmětů - tampónový tisk a výroba tampónů pro tisk - potisk kalendářů a novoročních oznámení.

Služby: - reklamní a propagační agentura.

Autodoprava, doprava: - nákladní (AVIE, AVIA) - vnitrostátní. Výroba: - reklamní panely z kovu i plastů.

Výroba, montáž: - světelná reklama - atiky - poutače - cenové totemy - radiově řízené reklamní hodiny apod. se zaměřením pro velkoodběratele. Výroba: - ocelové konstrukce.

Prodej, servis, opravy, bazar: - motocykly, motorky. Pořádání, pořadatel: - výstavy, veletrhy, přehlídky, sportovní soutěže (reklama). Poradenství. Provozovna: V Lipkách 77 503 51 Chlumec nad Cidlinou II Prodejny: Chlumec nad Cidlinou Praha 6 Praha 4 Most Písek Liberec Jihlava Brno

Termofoliový tisk. Reklamní činnost a marketing.

Výroba, tvorba: -www stránky -grafika -grafický design

Reklamní agentura. Kompletní služby v oblasti reklamy a Public Relations. Návrh, realizace, zajištění reklamy: -v novinách -na MHD Hradec Králové a Pardubice -marketingový mix tvorba. Návrhy a kompletní realizace optimálního systému komunikace: -inzeráty -prospekty -rozhlasové spoty.

Grafický design a webdesign: -tvorba internetových stránek a jejich webdesign -programování internetových stránek v Html, XHtml, CSS, DHtml, JavaScript, PHP a MYSQL -tvorba uživatelsky vstřícných internetových rozhraní a designu k interaktivním aplikacím tzv. Grafical User Interface (GUI) -DTP práce a tisková ...

Nabídka služeb v oblasti reklamy a marketingového poradenství.

Internetový servis Jičín nabízí kompletní tvorbu webových prezentací a internetových aplikací na míru, internetový marketing a veškerou reklamní a propagační činnost v oblasti internetu a IT outsourcingu.

Prodej a servis počítačů a kancelářské techniky. Prodej spotřebního materiálu vč. renovací tonerů a inkoustů. I na počkání nebo výměnou. Řezaná reklama od návrhu po nalepení, možnost zaslání po ČR na snímací folii pro samoinstalaci. Prodej a servis domácích šicích strojů.

Agentura Daniela Models -produkční a modelingová agentura z Hradce Králové se především specializuje na předvádění módy pro ženy všech věkových kategorií a velikostí. -módní přehlídky, fotografování pro reklamní akce -zajištění hostesek pro prezentaci vaší firmy, výstavy a veletrhy.

Provádí služby: -prezentace a reklama firem a společností prostřednictvím koncertů vážné hudby v Hradci Králové a okolí -zprostředkování obchodní činnosti a služeb.

Grafické a reklamní studio. Tisk: -reklama na igelitové, bavlněné i papírové tašky, deštníky -potisk na reklamní předměty, trička -samolepky v libovolných barvách, tvarech, velikostech -fóliové nápisy na automobily, firemní štíty, reklamní tabule -propagační tiskoviny na klíč. Prodej: -dárkové předměty -nástěnné i ...

REPRO PAINT Grafické studio. Velkoformátový tisk: -kompletní servis od tiskovin, multimédií, reklamních a propagačních předmětů přes malonákladové tisky a velkoformátový tisk až po následnou distribuci -úzce spolupracuje s tiskárnami i přímými dodavateli reklamních předmětů -skenování -laminace -tvorba www ...