Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Reklama: - tiskové služby - potisk plastových karet - reklamní předměty - sítotisk.

Písmomalířství. Reklama na fasády budov, firemní štíty. Plošný tisk billboardu a reklamních poutačů. Výroba reklamních cedulí, vizitek, propagačních letáků.

Poradenská činnost v oblastech obchod, marketing, management, komunikace a finance: - personální audit - definování vzdělávacích potřeb - vzdělávání, školení, semináře - otevřené, uzavřené kurzy - trénink dovedností - odborné semináře - komplexní zastřešení vzdělání - konzultace dle individuálních potřeb zákazníka - tvorba ...

Filmové a webové prezentace, grafické práce.

Služby, poradenství: - tvorba komunikační strategie - nezávislý komunikační audit - Public Relations - plán krizové komunikace - Public affairs.

Marketingové služby. Cestovní služby: - reklamní dovolená - tématické výlety.

Reklama, modeling. Reklamní, modelingová a umělecká agentura.

Potisk, prodej: - reklamní předměty.

Agentura pro informace a marketing. Služby: - zavádění systému CRM - řízení vztahů se zákazníky v malých podnicích - marketingové, ekonomické a organizační poradenství, prezentace a propagace.

Prodej: - notografický a výukový software. Ritornel Artists Management: - umělecká agentura - podpora a prezentace českých hudebníků v ČR i v zahraničí. Notografické studio.

Reklama - návrh, výroba. Polepy automobilů, výkladů.

Služby: - připojení - webhosting - registrace domén - internetové aplikace - marketingové a webové prezentace - instalace a správa podnikových sítí - daňové a účetní poradenství, audity - průzkumy, monitoringy.

Propagační a sítotiskové práce. Výroba: - vizitky - firemní tabule - bezpečnostní tabulky - trička - reklamní tašky - svatební oznámení. Potisk samolepicích fólií a tašek. Reklama. Řezané fólie E-ploter. Reklamy na auta.

Reklamní agentura. Průzkumy trhu a veřejného mínění.

Laminování tiskovin. Distribuce: - laminátový materiál.

Tvorba reklamních a komerčních textů. Jazykové korektury a stylistická úprava českého textu. Optimalizace textových dokumentů s důrazem na vybraná klíčová slova. Texty pro web – copywriting.

Služby: - veškeré reklamní práce - polepy vozidel - firemní štíty - reklama na fasády, výlohy - grafické návrhy.

Výroba: - reklamní stojany a poutače - vitríny - hliníkové rámy - reklamní tabule - reklamní a informační systémy.

Návrhy: - firemní barvy - loga - grafika - slogany - webová prezentace - realizace včetně optimalizace pro vyhledávače - kompletní internetový marketing. Výroba: - razítka - vizitky - elektronické vizitky - další reklamní předměty.

Služby: - podpora rozvoje sociálních a zdravotních služeb - podpora zájmových aktivit v oblasti kultury - podpora podnikatelských aktivit v regionu. Informační, poradenský a asistenční servis.