Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Služby: - marketingové výzkumy a analýzy - poradenství v oblasti marketingu a market intelligence - brand management - marketingový controlling - relationship management

Pobočka - Logistická centrála. Velkobchod, prodej, dodávka: - informační technologie - počítače, PC - výpočetní technika.

Služby: - marketing - reklamní kampaně na sociálních sítích

Fullservisová mediální agentura: - internetová, televizní, rozhlasová reklama - grafické služby - copywritting - SEO optimalizace - průzkumy trhu.

Nabídka velkoplošného tisku a 3D reklamy. Realizujeme plnobarevný potisk triček již od 1 ks, samolepky s obřezem do tvaru. Specializujeme se na velkoplošný tisk: letáky, plakáty, billboardy, samolepky s obřezem do tvaru, bannery a jiné.

Reklamní agentura: - pronájem reklamních ploch - výroba a instalace reklamních tabulí, billboardů - razítka - vizitky - reklamní předměty

Maloobchod, prodej: - vybavení pro Street Art - spreje - trysky - fixy Výroba reklamy.

Daňové poradenství. Účetnické služby. Marketing.

Prodejce venkovní reklamy a specialista na marketing. Reklama: - venkovní a velkoplošná - reklamní plochy, billboardy - naváděcí systémy - reklamní nosiče - MHD reklama.

Rád bych Vám představil nový portál, který jsme právě spustili. www.saznet.cz je první reklamní a zábavní portál, kde mohou firmy inzerovat reklamu a naši registrovaní uživatelé mohou zdarma vyhrávat peníze. Firmy, které se zaregistrují, mohou první reklamu vložit zdarma a získají 1000 přesměrování na svůj web. Mohou tak ukázat veřejnosti, co ...

Výroba: - razítka. Návrhy: - reklama. Výroba: - reklamní předměty. Polepy aut.

Tvorba webových stránek, e-shopu. SEO optimalizace.

Služby: - telemarketing pro klienty z oblasti finančnictví, telekomunikací a utility - aktivní i pasivní telemarketing - zpětné získávání zákazníků - tvorba a aktualizace databází - domlouvání schůzek - provoz a obsluha zákaznických a informačních linek - e-mailing.

Hodinový manžel: - drobné údržbářské práce - úklidové služby - reklama.

Reklamní činnost, komplexní reklama. Návrh a příprava reklamních kampaní. Marketing. Komunikace a PR. Mediální a produkční agentura. Produkce akcí. Pořádání VIP akcí. Výroba spotů.

Reklamní agentura, marketing - komplexní služby, vzdělávání. ARS - REDESIGN: - komplexní služby v bytovém designu.

Reklama, marketing, světelná reklama. Internetové projekty: -www* prezentací -hostingové služby -zakázkové programování. Obchodní činnost-výroba: -reklamní stojany.

Konzultant, vývojář a publicista se zaměřením na internetový marketing. SEO optimalizace pro vyhledávače, SEM marketing ve vyhledávání, budování zpětných odkazů a psaní pro web neboli copywriting. Vývoj webových projektů a programování v PHP/MySQL.

Tiskárna - tisk a objednávky on-line - vizitky, letáky, pohlednice, poukazy, kalendáře, samolepky, razítko, reklamní plachty, bannery, roll up, reklamní předměty, reklamní textil, polepy aut a výloh. Grafické studio a webdesign, tvorba loga. Rychlý a levný tisk a expedice po celé ČR. Doprava zdarma.