Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Reklamní agentura poskytující kompletní služby v oblasti reklamy, komunikační strategie, kreativa, obalový design, DTP, produkce, venkovní reklama - billboardy, media, PR, promotion. Distribuce neadresných zásilek a tisku. Postservis.

Jame malé reklamní studio. Vyrábíme reklamní cedule, provádíme tisk samolepek a tisk plakátů. Zhotovujeme reklamní samolepicí nápisy. Jsme v regionu Praha 10. Veškerou výrobu děláme levně.

Výroba: - razítka - vizitky - reklamní předměty - dárkové předměty.

Public relations agentura, PR agentura: - zaměřená na produktovou a značkovou komunikaci

Specializace: - analýzy dat - data mining - marketingové analýzy. Naším posláním je poskytovat analýzu a řešení všech otázek spojených s CRM, obsluhou zákazníka. Měříme a sledujeme loajalitu zákazníků i zaměstnanců. Orientujeme se na poznání zákazníků, vyhodnocování a optimální cílení komunikace.

Data Design s.r.o. je reklamní společnost a grafické studio. Zaměřujeme se především na rychlost a kvalitu našich služeb. Máme dlouholetou praxi v oboru reklama a polygrafie.

Data Collect - Specialista na internetový a telefonický sběr dat (online výzkumy, internetový panel, online komunity, vlastní CATI studio, data processing).

Výroba reklamy v celém rozsahu výroby s vlastním výrobním zázemím: - neony - reklamní poutače - light megaboards - střešní reklama - pronájem ploch - sériová výroba.

V oblasti výzkumu trhu nabízíme: - provedení specializovaných terénních průzkumů na průmyslových trzích, v oblasti business-to business i u spotřebního zboží v široké škále oborů - zpracování globálního přehledu o trzích pro nové výrobky odhady tržního potenciálu pro nové výrobky - desk research pro trhy v tuzemsku i zahraničí - ...

Marketing Loga Návrhy - výlohy Grafický design tiskovin (letáky, brožury, vizitky, ...) Návrhy - webové stránky

Gramatické a pravopisné korektury - stylistické a kompletní korektury - přepis textů - kontrola přepsaného textu - copywriting

Loga - corporate identity Grafické práce tiskoviny SEO optimalizace Tvorba - www stránky - e-shopy - redakční systémywebdesign

Firemní prezentace, marketing.Široká škála reklamních služeb, individuální přístup.

Rámování, paspartování. Prodej originálních olejomaleb, reprodukcí, plakátů. Rámovaná zrcadla. Vybavování interiérů obrazovými dekoracemi. Výroba razítek do 24 hod., laserové gravírování.

Kopírování -barevné -černobílé -velkoformátové. Digitální tisk -barevný -velkoformátový. Razítka. Vizitky. Gravírování. Kompletace: -vazba -laminace. Potisk triček. Puzzle.

Jsme castingová agentura, která neustále hledá nové talenty. Nabízíme práci ve fotomodelingu, reklamě i filmu. Vytváříme fotografické promo a videa. Našim klientům nabízíme nové tváře pro reklamy.

Mosazné, hliníkové, akrylátové a jiné reklamní desky na domy, byty i kanceláře jsme Vám schopni vyrobit v expresních termínech a za přijatelnou cenu. Zabýváme se především ryteckými pracemi, frézováním a výrobou atypických reklamních předmětů

Hlavním oborem naší činnosti je vytvořeni kompletní BTL komunikace, tedy projektů podpory prodeje, sales promotions, events marketing a loyalty programms.