Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Optimalizace SEO stránek pro vyhledávače i pro uživatele, budujeme zpětné odkazy – linkbuilding, znalost firmy a značky. Spravujeme PPC kampaně. Implementujeme Inteligentní SEO – metodu reflektující návyky zákazníků při hledání ve vyhledávačích.

Služby: - návrhy a realizace výstavních expozic - interiéry na klíč - aranžování (výlohy, slavnosti, květinová výzdoba) - půjčovna mobiliáře a fundusu - elektroinstalace - poradna architekta - konzultace a posudky projektů - reklama

Nabízíme: - marketingové a technické služby pro zajištění spotřebitelských soutěží..

Dodavatel materiálů pro plotry (CAD, GIS, LFP) a tiskárny a dodavatel plotrů, reprografické techniky a potřeb pro projektanty. Služby: -velkoplošný digitální tisk -zhotovení ICC profilů na zakázku -kalibrace monitorů u zákazníka -instalace a servis reprografické techniky ROWE.

Nabídka reklamy, marketingu, promo akce. Návrh a realizace komunikační strategie firmy, produkce, dtp, web, systém, publikační.

Reklamní agentura poskytující akce na klíč, teambuilding, speciální eventy, sportovní a společenské akce, hostesky a promotery, design a výrobu P.O.S., kompletní tiskový servis, DTP.

Pořadatel veletrhů a výstav, fullservisová reklamní agentura.

Zakládání a prodej ready made společností - předregistrovaných akciových společností a ready made společností s r.o. Asistence při založení společnosti, prodej ready made firmy. Nabízíme k okamžité koupi předregistrované české obchodní společnosti (a.s. a spol. s r.o.). Poskytujeme poradenství a garance.

Prodej dárkových a reklamních předmětů, tiskovin, diářů, fotografií.

Poskytování služeb v oblasti grafiky..

Výroba, prodej, e-shop: -produkty pro podporu prodeje: -stojany. -mincovníky. -poutače. -plexi stojánky.

Webdesign, e-shop, SEO, flash - internetové prezentace a všechny jejich součásti. Tvoříme internetové prezentace a aplikace nejen pro střední a velké firmy a instituce, ale i pro menší podnikatele.

Vyšívání, nášivky, výšivky na jakýkoliv materiál od 1 kusu. Potisk nejen textilu, vhodný na: - košile - plachty - koženku - brašny - trika .... Výroba reklamních ponožek s vlastním logem, nejnovějšími technologiemi již od 50 kusů v různých velikostech.

Vyrábíme samolepky různých tvarů i v malém množství na: - auta - desky - etikety - štítky - nálepky - pryskyřičné samolepky - bezpečnostní přelepky - polepy aut. Výroba razítek na počkání, razítka on-line. Kopírujeme a tiskneme letáky, vizitky, pozvánky atd. Kroužkové a drátěné vazby, laminace do folií. Velkoplošný tisk, plakáty, ...

Personálně-poradenská společnost. Vyhledávání mamažerů a kvalifikovaných odborníků v oblastech bankovnictví, průmyslu, výzkumu, moderních technologií, energetiky.

Tvorba www stránek. Naše činnost: tvorba webových prezentací, webdesign, SEO/SEM optimalizace pro vyhledávače, návrh a tvorba reklamních letáků, bannerů, webhosting a mnoho dalšího

Reklamní a mediální agentura: - marketingová komunikace - řízení médií - internetová a digitální komunikace, zábavní, v oblasti sportu - marketing prostřednictvím akcí - multikulturní média.

Velkoobchod, dodávka: -reklamní a dárkové předměty s reklamním potiskem.

Největší česká umělecká agentura. Služby: - exkluzivní zastoupení - zábavné pořady - imitátoři - moderátoři a moderátorky - zpěváci a skupiny (Pop a rock, Latinsko-americká hudba, Country, tramp a folk, revival, taneční hudba, dechová a lidová hudba, jazz, swing, dixieland a evergreeny, opereta, muzikál a šanson, vážná hudba) - ...

Nabízíme reklamní, marketingové a grafické služby včeteně 3D reklamy. Komplexní služby v oblasti designu, reklamy a polygrafie: - grafické návrhy, loga, sazba, zlom, osvit, sken, prospekty, publikace,

Grafika: - tvorba graficých návrhů - tvorba www stránek - návrhy log. Tisk: - DTP práce - bilboardy - brožury, letáky - vizitky, PF - reklamní předměty - trika, tašky. .