Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Služby - digitální strategie - kreativní koncepty - on-line reklama - aplikace.

Komunikační agentura - služby v oblasti public relations na českém a slovenském trhu.

Služby - PR komunikace, kampaně - audiovizuání produkce, výukové a instruktážní filmy - poradenství v oblasti komunikace s veřejností - organizace a vedení mediálních kampaní.

Reklamní a produkční agentura - reklamní a marketingové služby - organizace společenských akcí, odborných konferencí, kulturních eventů, seminářů.

Produkční a event marketingová agentura - Event promotion - konference, firemní akce - promo akce.

Služby: - grafické práce - reklamní polepy vozů - řezaná reklama - 3D loga - reklamní bannery.

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - internetový marketing.

Kominictví, kominické práce - kontrola a čištění spalinových cest - vložkování komínů. Branický grafický ateliér - grafické práce - webdesign - tisk - firemní indentita, logo.

Služby: - prodeje reklamního prostoru Barrandov Group a Empresa Media - prodej reklamního prostoru na kanálech TV Barrandov a v tiskových titulech Týden, Instinkt, Sedmička...

Služby - PR servis a konzultační činnost - mediální kampaně - produkce - marketing.

Marketingové služby - komunikační kampaně, strategie.

Služby: - odvážný branding, hravé UX, prototyping a digital marketing.

Služby - tvorba reklamních a propagačních textů - jazykové a stylistické korektury - copywriter - textař.

Činnost: - tisk - grafika - polygrafické služby

Služby: - komunikační agentura - tiskové zprávy, setkání s novináři - workshopy, semináře a teambuilding - reklamní kampaně - PR, Event marketing

Služby: - správa plakátovacích míst ve formátu A1 po celém území Prahy - výlep plakátů

Nabízíme profesionální aplikaci pro e-mail a SMS marketing. Naše řešení je vhodné pro agentury, e-shopy i společnosti všech velikostí a zaměření a umožní dělat email marketing správně.

Kreativní agentura - grafický design - webdesign - velkoformátový tisk - online vzdělávání.

Služby: - tisk - grafické návrhy

Služby: - reklamní grafika.

Služby - klientské a věrnostní programy - reklama a marketing - webové prezentace - promotion a PR - televizní produkce, videa, reklamní spoty.