Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
Marketingová agentura. Výroba - www stránky. Služby - SEO. Správa reklamních kampaní.

Reklamní, marektingové služby: - ofsetový, digitlání tisk - velkoplošný tisk - sítotisk - potisk CD - reklamní textil.

Služby - marketingové analýzy - zpracování dat - tvorba prezentací.

Služby: - produktové PR - korporátní PR - integrované kampaně - public affairs

PR agentura - marketingové služby - produktová komunikace - vztahy s médii - firemní reputace.

Služby - pořádáme firemní, společenské, kulturní i sportovní události, speciální akce pro děti - grafický design - firemní oblečení.

Produkce, výroba: - filmové a televizní reklamní spoty.

Služby: - PR agentura - Media Relations - Copywriting - Sociální média - HR marketing.....a další.

Služby: - online marketing - tvorba webu - PPC reklama - SEO - digitální kampaně

Služby: - mobilní kampaně - billboardy v pohybu - ozvučené mobilní poutače

Výroba - reklamní produkty na míru - světelné nápisy - štíty - samolepky - tisk. Výrobní areál - adresa: Za Drupolem 515, Horoměřice - tel. 777 259 667.

Naše firma MP COPIER, která sídlí na Praze 7, nabízí kompletní reprografické práce. Poskytujeme služby od tisku, přes kopie až po vazbu diplomových prací. Další pobočku máme na Praze 6. V našich službách naleznete: Kopírování: - černobílé - barevné velkoplošné. Tisk: - černobílý, barevný, velkoplošný. Skenování: - skenování do ...

Dodávka reklamních a dárkových předmětů - trojdimenzionální reklama Vnitrostátní velkoobchod s alanterií, hračkami a hudebními nástroji. Reklamní činnost a její zajišťování Ostatní velkoobchod. Reklamní ...

Služby: - online marketing - PPC kampaně - SEO - školení

Naše firma Bon Art Media spol. s r.o. s provozovnou v Praze poskytuje profesionální servis v oblasti velkoplošného a digitálního tisku a reklamy. Zakázky realizujeme na vlastním strojovém parku nebo využíváme služby prověřených dodavatelů. Služby: - tisk velkoplošný, digitální, tiskové služby, laminace - grafické práce - reklama, ...

Služby - nakladatelství - tiskárna - zpracování tisku - grafické studio.

Prodej, e-shop - kancelářské potřeby - papíry - razítka - reklamí předměty.

Služby - akce na klíč - tematické programy, večírky, oslavy - firemní akce.

Reklamní služby - reklamní kampaně - zajištění firemních akcí a večírků - grafika, DTP tisk - výroba reklamních předmětů.

Marketingové služby - webové prezentace - e-shopy - reklamní bannery.

Výroba, prodej, eshop: - produkty pro podporu prodeje a reklamy - POP a POS produkty - prezentační stojany - promostolky - chodníkové poutače - cenovkové lišty Eshop, internetový prodej: - sadbovače, pařeniště a květináče pro domácí pěstování květin.