Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Služby: - realizace společenské a sportovní akce - reklama - tisk

Služby - IT outsourcing, informační systemy - webdesign - mediální služby, marketing - organizaci seminářů, sympozií, workshopů, tiskových konferencí. Pronájem, půjčovna - osobní vozidla, automobily. Projekční činnost - projekce. Kovovýroba: - oplocení, vrata, zábradlí.

Výroba: - fotodárky - reklamní předměty Služby: - průkazkové foto

Služby - copywriting - korektura textu - překlady - marketing - SEO optimalizace.

Služby: - fotograf (průkazkové foto) - výroba fotografií - DTP, grafické práce - skenování negativů - tisk - tvorba webových stránek.

Služby: - marketingová a produktová komunikace - vytváření a řízení dobré pověsti - vztahy s médii - krizová komunikace

Služby: - reklamní agentura - pořádání kulturních akcí - produkční činnost - promotérská a producentská činnost.

Výroba: - razítka - razítek Služby: - tiskárna - grafické práce

Creative studio, služby: - grafika - webdesign - komunikační kampaně.

Činnost: - kompletní public relations a media relations služby

Služby: - marketingová komunikace - multimediální a webové prezentace.

Služby: - marketing - organizace sportovní akce

Výroba reklamních stojanů a medií POS z dřeva a kovu. Pěstování a prodej zeleniny, specializace na česnek paličák a Vlašský ořech.

Služby: - grafický design - DTP - tisk

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování software, poradenství v oblasti ...

Služby: - grafika - design - tvorba webových stránek - webdesign - loga

Služby: - on-line marketing - tvorba webových stránek - strategie komunikace a poradenství na sociálních sítích - plánování reklamních kampaní

Provozování horkovzdušných balónů, organizování letů a výcvik pilotů. Nabídka služeb v oblasti balónové reklamy..

Školení farmaceutický průmysl - marketing a prodej - finanční management - merchandising Podnikové poradenství Provádí (farmaceutický průmysl) - propagace a marketing.