Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Služby: - digitální tisk - DTP studio - knihařské zpracování - imaging - fotoknihy

Služby: - marketing - audit webů - copywriting - webdesign

Grafické studio - webdesign, tvorba webových stránek - tisková grafika - mediální poradenství, marketing.

Služby: - reklamní agentura - reklamní a dárkové předměty

Služby: - digitální marketing - kampaně pro Google i Seznam - tvorba bannerů - sociální sítě - tvorba webových stránek

Reklamní agentura: - grafika - tisk - fotografie - reklamní předměty - signmaking - tvorba webových stránek

Zaměřujeme se na pomoc firmám v oboru business consulting, analýza konkurence, marketingová a prodejní strategie, mytery shopping a podpora obchodních týmů.

NAŠE SLUŽBY: Kompletní realizace účasti na výstavách a veletrzích ve Španělsku. Zajistíme veškerý veletržní servis v souvislosti s účastí na veletrhu jako vystavovatel. Nabízíme také naše služby zastoupení při jednání, organizování doprovodného programu před a po veletržních službách.

Poskytování služeb v oblasti reklamy, grafiky, designu a web developmentu.

Zajištění kompletních služeb v oblasti reklamy.

Služby: - reklamní činnost - digitální tisk - světelná reklama.

Nabízíme komplexní reklamní služby, strategické plánování, tvorbu log a firemního stylu, digitální tisk a speciální akce.

Služby: - public&media relations v oblasti lifestyle v České republice a na Slovensku - pořádání eventů - příprava newsletterů a firemních bulletinů - komunikační a PR strategie, mediální poradenství - zřízení a vedení show roomu

Služby: - kreativní agentura - tvorba reklamních kampaní

Služby: - marketingové - marketingová komunikace - event marketing - public relations.

Služby: - komplexní služby v oblasti mediální komunikace - realizace průzkumu veřejného mínění - kompletní zpracování analýz a řešení - průzkum o povědomí o značce - kreativa - grafické návrhy - výroba spotů, sponzorských vzkazů

Agentura CzechTrade je národní proexportní organizací založená Ministerstvem průmyslu a obchodu s cílem rozvíjet mezinárodní obchod a vzájemnou spolupráci mezi českými a zahraničními subjekty. CzechTrade nabízí exportérům informační a asistenční služby, které zajišťují profesionálové v České republice a hlavně v zahraničních kancelářích. ...