Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Výroba reklamních a dárkových předmětů.

Marketing a obchodní konzultace, outsourcing marketingu

Společnost Outdoor Space s.r.o. byla založena v roce 2003 jako firma specializující se na výstavbu reklamních zařízení, výlepy reklamních plakátů, montáže reklamních plachet, pronájmy vysokozdvižných montážních plošin a dopravní mechanizace.

Zajišťujeme venkovní reklamu od billboardů a bigboardů po maloplošné formáty. K našim produktům patří i světelná reklama na lampách nebo prosvětlené panely u dopravních komunikací.

Zajištění pronájmu reklamních ploch a provádění velkoplošného tisku. Nabídka billboardů, bigboardů a navigačních systémů.

Video produkce, služby: - výroba filmů, reklam, hudebních videoklipů.

Služby: - tvorba reklamy - vytváření mediální kampaně v televizi, rádiu, tisku, na internetu.

Reklamní agentura. Služby: - marketingový průzlum - poradenství - grafické služby, grafika - public relations - tisk - návrh a výroba reklamy.

Služby: - videa na míru - reklamní videa - produktové video - promo video

Mediální agentura - mediální komunikace ve všech mediálních formátech - reklamní kampaně - marketingové strategie - propagace, prezentace - reklamní prostor v médiích.

Činnost: - služby v oblasti Public Relations - marketingové služby.

Služby: - tvorba prodejních kanálů - tvorba strategie a realizace (videa, microsites, ebook, grafika, kampaně na sociálních sítích).

Nabídka poradenství v oblasti podnikání a řízení podniku, provádění průzkumu trhu a veřejného mínění.

Služby: - knižní grafika - grafická úprava v oblastech beletrie, poezie, odborné literatury, katalogů

Služby - kreativní, grafické a dtp práce - tisková produkce - fotografické služby - copywritting - event produkce - online full service.

Služby: - internetový marketing - SEO - PPC reklama - příprava webu - konzultace

Služby: - grafické studio - tvorba logotypů - produktový a grafický design

Společnost m360 nabízí Pop Up Box koncept - kontejnery, promo stánky - přepravní kontejnery. Služby - návrhy exteriérů a interiérů kontejnerů pro různé účely - marketing - přestavby a projekty kontejneru na klíč - skladování.

Služby: - marketing - tvorba webových stránek, e-shopů - Copywriting - grafické práce

Služby: - internetový magazín BEST OF - mediální a PR služby

Reklamní agentura: - venkovní reklamy - billboardy, bigboardy, navigační a orientační systémy a další - reklamní kampaně.