Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Zakázková výroba vlajek a dalších textilních reklamních nosičů: - vlajky pro firmy, hotely a jiné využití - stolní vlaječky - beach vlajky.

Výroba produktového videa - výroba reklamy - reklamní foto, video.

Vývoj: - software. Služby: - outdoorová digitální reklama v Praze.

Komunikační agentura, služby: - Public Relations - marketing - on-line marketing.

Poskytujeme plnou šíři služeb v oblasti výzkumu trhu a veřejného mínění.

Fullservisová reklamní agentura, vytváření grafických návrhů, designu a reklamních předmětů. Dále zajišťujeme produkci, tisk a přípravu: - etiket - labelů - samolepek - prepress - webdesign. Vytváříme: - woblery - pos - btl - pop - neckhangery.

Služby - filmová, televizní a reklamní produkce - organizace společenských akcí, plesů, konferencí

Píšu texty pro web, vymýšlím slogany a vytvářím webový obsah – blogy, články, newslettery a e-booky. Dále píšu články pro tištěná média, vedu kurzy psaní pro firmy a nabízím konzultace budování značky, tvorby obsahu a psaní.

Virtuální kulisy, holografické projekce, Výroba grafiky, programování, interaktivita, Aktuální trendy konferencí a firemních akcí

Pískování Gravírování laserem Reklamní tiskoviny Grafické zpracování Potisk tamponem i sítotiskem

Reklamní grafické práce. Fotografické služby. Nabízíme: - design - DTP práce - elektronická média - produkce/agenturní činnost.

Nabídka služeb v oblasti realizace veletrhů a výstav.

Reklamní a propagační předměty, více než 3000 položek. Textil pro reklamní účely (velkosklad přímý dovoz), zakázková výroba.

Služby - ofsetový a digitální tisk - grafický design - distribuce tiskovin - personalizace dokumentů.

Grafické studio - tištěná grafika - webdesign - reklamní předměty - logo.