Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Služby - správa IT, PC a serverů - internetový marketing - správa sociálních sítí - copywriting - PPC kampaně - webdesign - webhosting.

Činnost: - provoz farmářských trhů na Tylově náměstí

Designové studio - projektová činnost - revitalizace a modernizace interiérů - návrhy reklamních kampaní.

Služby: - tvorba, vývoj e-shopy, mobilní aplikace - marketing - analytika

Tisková agentura - reportážní a umělecké fotografie - audio-vizuální tvorba - filmová a fotografická postprodukce - marketingové služby - reklama.

Specializujeme se na výrobu IT reklamních dárků USB FLASH DISK, POWER BANK, VIDEO BOOKLET, WEB KEY, USB VĚTRÁČKY, SELFIE atd.

Venkovní reklama: - polepy vozidel, výloh, výkladních skříní, reklamních poutačů. Návrh, výroba, instalace: - řezaná grafika.

Činnost: - tvorba webových stránek - internetový marketing - billboardy.

Služby: - strategické poradenství pro management - konzultace v oblasti obchodu a marketingu

Výroba: - zvuková reklama - adaptace zahraničních TV reklam.

Činnost: - služby v oblasti firemní marketingové komunikace - grafický branding - webdesign - online marketing.

Služby: - produkční studio - tvorba reklama, videoklipy, firemní prezentace, film, 3D a 2D animace - zakázkové fotografie

Grafické práce, tvorba: - loga - vizitky - letáky

Tiskárna. digitální tisk, DTP a grafické zpracování.

Velkoobchod, maloobchod: -reklamní cukrovinky. -sladká reklama (čokoláda, bonbóny...) -reklamní vlhčené ubrousky. -reklamní předměty.

Výroba reklamních a dárkových předmětů.

Tvorba webových stránek a e-shopů. Responzivní webdesign pro mobilní zařízení. SEO optimalizace webových stránek a PPC kampaně. Redakční systém webeditorplus.cz. WebHostingové služby. Grafické zpracování, tisk vizitek a letáků.

Služby - inzerce - PR články - komunikace s médii - testování a recenze outdoorového a běžeckého vybavení - prezentace v tištěných a internetových médiích.

Výroba reklamy a tiskové služby. Provádíme sítotisk a velkoformátový UV tisk na rolové a deskové materiály. Zabýváme se potiskem triček a reklamních předmětů. VELKOFORMÁTOVÝ UV TISK Přímý potisk deskových a rolových materiálů Reklamní cedule, tabule a desky Velkoformátový tisk plakátů, bilboardů Tisk na plátno, tapety, ...

Hostesingová a modelingová agentura - pořádání promo akcí, společenských a sportovních eventů.

Služby: - psychologická diagnostika - průzkumy - firemní vzdělávání