Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Sociální sítě Online kampaně PR SEO Tvorba webu, eshopu Tvorba aplikace Influencer marketing

Marketingová podpora prodeje léčiv Dodávka - léčiva

EXPOBEAUTY PRAGUE, s.r.o. - pořadatel největších mezinárodních veletrhů kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA.

Výroba: -světelná reklama. -řezaná reklama. -polep automobilů. -orientační systémy.

Společnost nova-Art s.r.o. je uměleckou a reklamní agenturou s dlouholetou tradicí. Zastupujeme známe osobnosti, pořádáme a realizujeme eventy, plesy, firemní párty, vánoční večírky, konference, koncerty pro firmy či teambuilding. Jsme odborníky ve svém oboru a Vaše akce zorganizujeme na klíč. Naleznete nás adrese Sarajevská 9, Praha - Vinohrady. ...

Výroba: - světelná a nesvětelná reklama - plastická loga a nápisy - výroba ze skla (podlahy, zábradlí a schody s grafickými prvky, recepční pulty) - orientační systémy - řezaná grafika Tisk. Kovovýroba.

Výroba, montáž, instalace: - instore kampaně - výstavní expozice - polepy automobilů - světelná reklama.

Výroba: - světelná reklama - světelné boxy, písmena.

Realizace architektonických návrhů v praxi - výroba a instalace - nábytek, interiérové a bytové doplňky - typizovaná i atypická řešení - vlastní výroba, vlastní dílny - vybavení pro byty, obchody, kanceláře.

Společnost Plexiplast s.r.o. vyrábí a prodává vysoce kvalitní produkty z plexiskla a polykarbonátu a dalších plastických hmot, které najdou uplatnění v reklamním průmyslu, strojírenství, stavebnictví, medicíně či domácnostech a kancelářských prostorách. Nabídnout Vám můžeme ochranné přepážky, plexisklové kasičky, kryty, přířezy, plastické nápisy, ...

Reklamní podpory Pořádá - kongresy Prodej - reklamní dárky Pořádá - výstavy - veletrhy Akce pro obchodní centra street promotion

Pořadatel specializovaných mezinárodních výstav a veletrhů: -INTERGAS -CLEANTEC -výstavní služby -stavba stánků na klíč. Pronájem: -sály -kanceláře -audio-video technika -tlumočnické zařízení -nejmodernější konferenční technika -výstavní plochy vnitřní, venkovní -plně klimatizované prostory -podzemní ...

Know HOW solutions, s.r.o. Praha - Nové Město Marketingová agentura Služby, tvorba: - grafické návrhy - webové stránky - mobilní aplikace - reklama - tisk

Poskytujeme služby v oblasti preventivní péče o zdraví, vyvíjíme inovativní marketingové služby, provádíme poradenskou a akviziční činnost.

Služby: -tisk -grafické práce Prodej, výkup: -plasty -plastové materiály

Marketingové, mediální agentura - TV kampaně

Výroba, služby: - cartoon animace - filmy - seriály a reklamní spoty

Tvorba obsahu, PR, Sociální sítě, optimalizacee webu, mezinárodní SEO, lokální SEO, ochrana dat, design webstránek, zatupování pro Notářské služby, vyšší ověření listin, soudně ověřený překlad na počkání.

Reklamní agentura. Služby: -event management: -produkce společenských, sportovních a zábavných akcí. -incentivní, konferenční servis. -kompletní reklamní služby (fullservis).

Jsme digitální marketingová agentura. V naší činnosti se zaměřujeme zejména na zajištění spotřebitelských soutěží a věrnostních programů a souvisejících aktivit, jako je vývoj webových stránek, grafické práce, distribuce výher a právní poradenství.

Činnost: - reklamní služby - tvorba webových stránek - 3D vizualizace

Výroba reklamních produktů od návrhu, po konečnou realizaci. Spolupráce bez nutnosti kontaktu .

Rekonstrukce komerčních jednotek. Výroba reklamy - obchodní interiéry, reklamní cedule. Profesionální tisk.

Webdesign. Grafický návrh a tvorba www stránek. Tvorba internetových obchodů. Návrhy reklamní ch letáků, katalogů, bilboardů. Webhosting a domény. Seo optimalizace webu. Servis počítačů.