Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Obchodní a marketingové služby poskytované leteckým společnostem. Rezervace a prodej letenek.

Marketingové a poradenské služby - dotačního poradenství - účetnictví a auditorské činnosti - vzdělávání pro školy, firemní vzdělávání - PR a marketing.

Činnost: - výroba reklamy - obalový design - logotypy - samolepící reklama - firemní tiskoviny - reklamní předměty

Pořádání veletrhů Střechy Praha, Solar Praha a Řemeslo Praha. Reklamní agentura, marketing. Full service: - služby v oblasti reklamy a propagace Realizace výstav: - návrhy stánků - realizace - zajištění veškerých služeb spojených s realizací výstav - pořádání výstav.

Komplexní služby v oblasti kopírování, tisku digitálního i ofsetového, výroby diplomových prací a vazby dokumentů. Dále zajišťujeme zlacení tiskovin, řezané samolepky, výrobu reklamy a designové papírenské zboží. Podporujeme studenty a prodáváme jejich kreativní produkty. Poskytujeme komplexní služby v oblasti kopírování, tisku a vazby ...

Nabízím výrobu levných www stránek určených zejména pro drobné a střední podnikatele. Součástí všech internetových stránek je instalace redakčního systému, unikátní grafický návrh webu, zpracování určitého počtu fotografií a SEO optimalizace.

Jsme mladá progresivní internetová konzultační a reklamní agentura, která má pro online marketing vrozený smysl. Pro své klienty vytváříme a spravujeme internetové reklamní kampaně, pomáháme plánovat online komunikaci, nabízíme konzultace a školení. Zaměřujeme se na online vyhledávací, obsahové a sociální sítě, kde virtuální čísla měníme ve ...

Nabízíme služby v oblasti grafického designu, firemní identity, webdesignu

Služby: -public relations -marketingová komunikace -služby pro franchisové systémy

Výstavní, aranžerské a dekoratérské služby. Muzeální expozice včetně architektonického řešení, grafického řešení a konečné realizace. Aranžmá výkladních skříní a interiérů včerně výtvarného řešení a výroby dekorací. Realizace veletržních expozic na klíč na území ČR a Evropy. Promo akce, prezentace firem, firemní večírky a firemní akce ...

Výroba : vizitek, letáků, skládaných letáků, plakátů, brožur, kalendářů. Grafické návrhy.

Reklamní agentura: - výstavy, veletrhy, venkovní reklama, městské informační systémy, reklamní předměty.

Reklamní a produkční agentura - webdesign - výroba reklamy - výroba reklamních cedulí a stánků, kovovýroba.

Výroba a prodej sportovního oblečení a dresů pro všechny druhy sportů.Tiskneme a vyšíváme na trička, vyrábíme vlajky.Potisk textilu od 1 kusu .Tiskneme sítotiskem, flexotiskem, transferovým tiskem a digitálním tiskem.Dovážíme a tiskneme igelitové a papírové tašky od 20 ks.

Velkoplošná reklama: -výroba grafiky -velkoplošný digitální tisk -speciální aplikace (podlahová grafika, grafika na auta, fasády budov, speciální grafika na fasády budov DotsVision) -dopravní prostředky -reflexní grafika -okenní grafika, window -3M FloorMinders_ System, podlahová grafika -stěny -interiérová ...

Projektový manager - specialista na marketing - semináře pro veřejnost.

Působíme v oblasti: - scénografie, - designu, - atypické reklamy. Řešíme komplexně vizuální podobu kulturních, společenských a marketingových akcí, výstav, veletržních stánků a POS, od návrhu až po finální realizaci.

Tiskárna. Druhy tisku: - ekologický - digitální - celoplošný - sítotisk. Potisk: - trička - mikiny - tašky a další. Prodej: - biotextil. Výroba reklamního textilu na zakázku.