Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Činnost: - reklamní služby - tvorba webových stránek - 3D vizualizace

Výroba reklamních produktů od návrhu, po konečnou realizaci. Spolupráce bez nutnosti kontaktu .

Rekonstrukce komerčních jednotek. Výroba reklamy - obchodní interiéry, reklamní cedule. Profesionální tisk.

Webdesign. Grafický návrh a tvorba www stránek. Tvorba internetových obchodů. Návrhy reklamní ch letáků, katalogů, bilboardů. Webhosting a domény. Seo optimalizace webu. Servis počítačů.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. Současně je majitelem a provozovatelem areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. ...

Výroba, prodej: - razítka - štočky do razítek.

Inzerce na Seznamu a Google www.karmaklik.cz Zajistíme pro Vás online reklamu na vyhledávacích serverech Google i Seznam. Prokliková kampaň od 7.000 Kč + DPH. Garance první strany ve vyhledávání od 750 Kč/měsíc + DPH. Jak to funguje? Prokliková kampaň - Vy si předplatíte balík návštěvníků - zprvu obvykle 1.000 návštěvníků (prokliků) za ...

Činnost: - grafické práce - vývoj aplikací

Tiskařské práce: - velkoplošný tisk - tisk posterů - tisk na plátno a tkaninu - skenování - grafika - DTP.

IT služby: - portály a aplikace na míru - www prezentace, e-shop - e-mail marketing - reklama, marketing, seo - CI, tištěná grafika, média - IT servis.

Služby: - produkce akcí - hostesky a promotéři - tlumočnice po celé ČR i zahraničí - nabídka programů, hudby, cateringu - fotodokumentace - výzdoba - doprava a vše další.

Služby: - zajišťujeme profesionální hostesky a modelky

Služby: - výroba televizní a rozhlasové reklamy, natáčení dokumentů, instruktážních filmů a prezentací - produkce - produkce a organizace kulturních a společenských akcí, prezentací firem a konferencí.

Činnost: - služby z oblasti marketingové komunikace a reklamy

Tvorba a implementace on-line systémů na míru: - serverhosting - optimalizace SEO - tvorba internetových prezentací.

Služby: - full service v oblasti reklamy a propagačních materiálů - zajišťujeme firemní tiskoviny a publikace - komplexní řešení od kreativní strategie až po distribuci tiskovin, nákup médií či pořádání eventů - externí navigační systémy.

Velkoobchod, maloobchod: - suvenýry s tématikou České republiky, Prahy, Českého Krumlova, Karlových Varů, Kutné Hory a nově i Vídně - dárkové předměty - reklamní předměty.

Služby: - reklamní a grafické studio - firemní design - webdesign - firemní časopisy - kampaně.

Služby: - výroba razítek, vizitek - potisk předmětů - velkoplošný tisk - gravírování - značení CO2 laserem - digitální tisk a kopírování. Jsme autorizovaným výrobcem razítek TRODAT.

LnRclicks je online marketingová agentura z Prahy. Soustředíme se na zvyšování tržeb našich klientů pomocí nejnovějších metod online marketingu. Nabízíme správu SEO, PPC kampaně, audity webů a další služby. Každou spolupráci začínáme pochopením vašich firemních cílů. Orientujeme se na návratnost.

Prodej: - kancelářské potřeby - tonery a cartridge - drogerie. Služby: - výroba razítek – dřevěných, Trodat, Colop, samobarvících velkoplošných, reliéfních - renovace tonerů a cartridge - gravírování – plast, kov, sklo, dřevo - tisk – vizitky, hlavičkový papír a obálky - opravy psacích strojů a kalkulaček - vazby dokumentů a ...

Sahm Gastro nabízí vybavení pro hotely, restaurace, jídelny a závodní stravování i drobný prodej za hotové. Velkoobchodní a maloobchodní prodej, Cash and Carry: - porcelán (hrnky, hrnečky, atd. ) - příbory - nerezové doplňky - hotelový textil (ubrusy, utěrky, ručníky, prostěradla atd. ) - papírový a hygienický sortiment (ubrousky, papírové ...