Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Výroba, montáž: - světelná i nesvětelná reklama - neony - světelné panely - světelná písmena a znaky - nesvětelná písmena - atiky čerpacích stanic - pylony, totemy, vlajky - LED reklama.

Reklama, výstavnictví: - zastupující firma mezinárodních veletrhů.

Pořádání společenských akcí, především B2B. Organizování akcí na klíč: - konference a kongresy - odborné školení a semináře - teambuldingové akce - kulturní a společenské akce - firemní večírky a oslavy - módní přehlídky - výstavy a veletrhy. Zajištění kopletního servisu: - výběr lokality - dramaturgickě linie - ...

Poskytuje komplexní online marketingové služby. Tvorba webových stránek, SEO optimalizace pro vyhledávače, PPC reklama, online analytika. Nabízíme kvalitní služby za nízké ceny.

Služby: - grafické studio: - návrhy logotypu - vizuální styl firemních tiskovin - obalová grafika - fotografické služby. - webové studio: - webdesign - řešení eshopů - optimalizace stránek pro vyhledávače - webhosting - full service v oblasti reklamy - reklamní kampaně - produkční služby: - polepy ...

Jsme specialisty na ofsetový, digitální a velkoformátový tisk. Mimo tisk nabízíme také polepy aut a výloh, grafické práce a výrobu webových stránek.

Nabídka služeb v oblasti reklamy. Organizace výstav a veletrhů. Výroba prezentací, polygrafických materiálů a dárkových předmětů.

Specializujeme se na výkonnostní marketing a efektivní zvyšování prodeje. Vytváříme úspěšná řešení, která pomáhají prodávat a usnadňují komunikaci s vašimi zákazníky.

Vývoj software, internetových aplikací. SEO optimalizace. Internetový marketing.

Realizace stálých expozic muzeí, památníků. Poradenská činnost v provozně-právních otázkách civilního letectví.

Reklama, projektové poradenství v oblasti marketingu.

Nabídka služeb v oblasti reklamy a marketingu.

Mediální agentura nabízí služby v oblasti internetové reklamy a mediálního zastupování ekonomických, zpravodajských a odborných serverů na internetu.

Nabízíme personální a poradenské služby.

Reklamní agentura - marketingové služby.

Rhodeo je reklamní agentura zaměřená na polygraficke služby. Naše společnost právě rozšířila své služby o další polygrafickou, v České republice ojedinělou novinku v této oblasti. To znamená tři služby pod jednou střechou: - kreativa - dtp zpracování - velkoplošný tisk - plně vybaveny provoz - NOVINKA - Di ofsetový plochý tisk.

Poradenství v oblasti vztahů s veřejností a komunikace

Česká pobočka evropské sítě agentur, VISIBILITY digital s.r.o., nabízí komplexní služby na internetu s pokročilou optimalizací předních webů v českém internetovém prostředí, mezi které patří např.: Peníze.cz, Babyweb.cz, Lekarka.cz.

Jste začínající firma, pořádáte akci nebo prostě a jednoduše potřebujete práci od grafika? Jste tu správně. Navštivte mé portfolio a poté mi napište email.

Tvorba originální školní ročenky od nafocení až po vydání

Výroba - reklama - reklamní předměty Laserový tisk - digitální tisk - katalogy - ceníky - kalendáře - prospekty - dopisní papíry Grafické studio