Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Grafické návrhy - loga - firemní styly - plakáty - letáky - brožury - vizitky - pozvánky - katalogy - webové stránky

Jsme na trhu od roku 1992, kdy jsme agenturu založili s několika partnery z oblasti reklamy. Od počátku jsme pracovali především pro mezinárodní klientelu. Proto anglický název, který vyjadřuje naše zaujetí pro sledování, co si lidé myslí, čemu věří a co chtějí. Máme za sebou čtrnáct let praxe v mezinárodním výzkumu, kdy jsme v České republice ...

Pronájem reklamních ploch: - Dynamic Shopping Display (DSD), dynamický reklamní panel-vitrína vybavená mechanismem na převíjení plakátů. Dynamické reklamní panely technicky umožňují převíjení více plakátů s komerčním sdělením. Tento druh panelu byl vybrán proto, že na jednom místě může být reklama více produktů a není potřeba většího ...

Nabízíme strategické poradenství, které umožní porozumět rozhodujícím trendům na trzích, definovat optimální strategii a provést odpovídající změny ve fungování organizace.

Navazujeme kontakty mezi firmami působícími v Evropské Unii a firmami v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku či Moldávii, Arménii a Makedonii.

Vypalování laserem - pískování motivů na zakázku, velkoplošné pískování Prodej skleněné reklamní předměty Prodej výrobky ze skla (trofeje, plastiky, dárkové předměty, ...)

Činnost: - indoor reklamní plochy - rozsáhlá distribuční síť se zaměřením na gastronomická a sportovní centra - ideální prostředí umožňující upoutání pozornosti spotřebitele - soustředění - celistvé vnímání - vhodnou expoziční dobu vnímání - opakované vnímání selekce provozů vhodných pro zadanou cílovou skupinu - odborné poradenství při ...

Reklamní služby Marketingové služby Grafické práce Návrhy a realizace - webové stránky Zajištění - hostesky

Nabídka služeb v oblasti maloplošné reklamy a marketingu.

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Reklamní činnost Návrhy, správa - internetové reklamní kampaněspráva - internetové portfoliofacebook marketing Vývoj - webové aplikacetvorba - webové stránky

Meetings - konference, kongresy, semináře, sympozia, obchodní jednání, prezentace firmy. Agentura Carolina svým klientům nabízí organizaci kongresů a konferencí a služeb s tím spojených, ubytovací služby a nakonec výstavní a veletržní činnost, jíž se zabývá rovněž naše mladší sesterská firma AC Expo.

Prodej - produkty na zdobení nehtů tiskací metodou značky KONAD - produkty na nehtovou modeláž Modelky - hostesky.

Vypracování brand a marketingové strategie. Nabídka kompletního nebo částečného outsourcingu marketingového oddělení..

Firma BTE je produkční agentura zabývající se dodáváním veškerých reklamních a propagačních materiálů pro firmy a reklamní agentury. Dále zajišťuje: - servis reklamních golfových podložek - tiskové materiály od vizitek až po bilboard - výrobu netradičních poštovních potištěných obálek - ruční kompletace a direct mail.

Reklamní kampaně na internetu, webdesign, aplikace.

Nabízíme marketingové služby SEO a SEM, online marketing, webové prezentace, řízení eshopů, affiliate, hosting a spravování B2C databází.

Reklamní činnosti a marketingové služby. - digitální a ofsetový tisk: - vizitky, obálky, hlavičkové papíry, letáky, katalogy, brožury - velkoplošný tisk: - plakáty, bannery, billboardy - řezaná reklama: - polepy na auta, výlohy - grafické práce - fotografické práce - reklamní předměty.