Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Nabízíme marketingové služby a to např. direct či internet marketing, marketingové plány a analýzy, finanční analýzy nebo reklamu.

Výroba a distribuce zvukových a zvukově obrazových záznamů. Poskytování reklamních a marketingových služeb.

Zpracování dokumentů, pořizování dat z formulářů.

Naše služby: - aktivní telemarketing - pasivní telemarketing - průzkumy spokojenosti.

Nabízíme grafické práce, reklamní činnost, webové prezentace, SEO optimalizace, internet marketing, videospoty a virtuální prohlídky.

Společnost Spinflo s.r.o. vznikla v roce 2000 jako marketingová agentura, působící především v dynamicky se rozvíjejícím florbalovém prostředí, jako zprostředkovatel sportovních partnerských smluv a pronajímatel reklamních ploch pro prvoligové florbalové kluby.

Organizujeme konference, firemní párty, teambuildingové akce a road show.Vybereme vhodné prostory pro konání.Vymyslíme program a zajistíme interprety.

Zvuková reklama. Výroba reklamních spotů i znělek, hudebních reklam a zvukových log. Komponovaná i archivní hudba. Banka zvuků a ruchů.

Jsme česká soukromá společnost. Od roku 1993 se specializujeme na poskytování a implementaci profesionálních řešení pro efektivní zpracování informací. Svým klientům pomáháme najít, pochopit a využít informace Našimi zákazníky jsou významné české a mezinárodní komerční společnosti i instituce státní správy a ...

Kompletní realizace zakázek v oblasti reklamy: - vývěsní štíty - polepy výkladů - orientační systémy - samolepky - transparenty - reklamní desky - polepy automobilů - světelná reklama.

Realizujeme reklamní kampaně, semináře, konference, firemní akce a webové stránky.

Potisk triček a textilu, výroba reklamních nápisů, samolepky a další reklamní předměty. Jsme přímý výrobce.

Poradenství a zavádění IT pro výrobní a obchodní podniky..

Provádíme barevné i černobílé kopírování, plotrování, světlotisk a laminování. Tiskneme vizitky, provádíme tisk na trička, čepice nebo puzzle.

Poradenská a konzultační činnost. Marketingová komunikace: - příprava reklamních kampaní - direct marketing - promotions - interní komunikace a vzdělávání zaměstnanců.

Reklamní agentura. Klasická reklama, mediální plánování, on-line komunikaci na internetu, multimediální projekty, direct marketing a public relations. Profesionální tým agentury tvoří více než 50 stálých zaměstnanců v Praze, Brně a Bratislavě.

Czechoslovak Models je nejstarší a nejsilnější česká agentura

Reklama na klíč - komplexní, fullservis: - zpracování projektů reklamních kampaní - kompletní zajištění realizace navržených projektů - grafické návrhy - předtisková příprava, sazba, zlom, osvit, nátisk.

Digitální tisk, DTP studio, grafika.

Vzdělávání, semináře a konference Ekonomické a organizační poradenství Marketing & Clienting Management Euroconsult je významnou poradenskou společností, která v České republice i v zahraničí nabízí široké spektrum poradenských služeb podnikové, bankovní a municipální klientele. Poskytované specializované služby zaměřené na: - ...

Eurocongress Centre - kongresové, konferenční, firemní, společenské a jiné akce. Služby: - organizování - zajišťování - pořádání akcí. Naše firma poskytuje komplexní servis zajišťování: - kongresu - konferencí - sympozií - školení - firemních akcí.

Nabízíme - telemarketingové služby, aktivní a pasivní telemarketing, direct marketing, lettershop - kompletace a rozesílání zásilek, správa databází, zpracování dat..

Katalog českých moderátorů a moderátorek, který vám pomůže vybrat toho nejlepšího moderátora pro vaši firemní akci, společenskou událost, ples či vánoční večírek.