Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
IN STORE MEDIA je mediální agentura, která své služby orientuje na pronájem reklamních nosičů v největších obchodních sítích České a Slovenské republiky Reklama na nákupních vozících, podlahová reklama reklama ve světelných panelech, závěsná reklama. Služby: - plánování kampaní - produkční a logistické zajištění kampaní - ...

Castingová společnost, která se specializuje na casting českých i zahraničních reklamních spotů. Databáze obsahuje přes 25.000 lidí z různých kategorií: - profesionální herci - anglicky mluvící herci - profesionální tanečníci - zpěváci - hudebníci - modelové - modelky - etnika - sportovci - artisti - liliputi - ...

Služby: -outsourcing marketingových aktivit. -public relations.

- provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - ubytovací služby - velkoobchod a maloobchod - zprostředkování obchodu a služeb - správa majetku Praha a střední Čechy

Poskytuje produkty a služby pro správná obchodní rozhodnutí. Pomáhá vytipovat a získat nové zákazníky, chránit před potenciálně špatnými obchody a pohledávkami. Poskytujeme finanční, kreditní a marketingové informace o firmách v ČR a v zahraničí..

Dovoz zboží z Číny, Asie a ostatních třetích zemí. Zakázková výroba zboží v Číně, Turecku, Indii. Profesionální služby.

Nabízíme široký sortiment nejrůznějšího zboží, obalový materiál, značkovací etikety, reklamní předměty, vlastní potisk předmětů a textilu, výšivky, značkový textil a v neposlední řadě i výrobu na zakázku.

Nabízíme poradenství a služby v oblastech: - firemní školky - zprostředkování hlídání dětí - eldercare a péče o starší a nemohoucí - v obtížných životních situacích - vyladění soukromého a profesního života. Naše služby Vám pomohou udržet si zaměstnance, posílit jejich motivaci a zvýšit jejich efektivitu. SILNÝ PARTNER PRO ...

Reklamní agentura. Média: - kompletní nákup a výběr médií - koordinace činnosti - optimalizace rozpočtu - monitoring a vyhodnocení mediálních kampaní. Kreativní studio: - budování firemního stylu - kreativní koncepce - tvorba podoby kampaně - reklamní texty, scénáře a slogany - výtvarné a grafické práce.

Zelená linka 800101169 U studánky 3/250, Praha 7 Holešovice Reklamní činnost.

Nabídka služeb marketingové laboratoře, poskytování konzultací a poradenství v oblasti marketingu a zvyšování kvalifikace personálu.

Nabídka služeb orientovaných na prezentaci společností a jejich produktů. Zajištění poradenství a produkce firemních tiskovin.

Vyrábíme reklamní nápisy, světelné reklamy, reklamní stojany, samolepy, digitální tisk, sítotisk, transparenty, grafické návrhy, navigační systémy a reklamní tabule. Poskytujeme konzultační činnost. Provádíme výzdoby interiérů a aranžérské práce.

AnFas je kreativní grafické studio s plným servisem.

Výroba: - papírové a foliové samolepicí etikety - kartonové visačky - přebaly - ražený filtrační papír. DTP studio.

Nabídka reklamních služeb s kompletním komunikačním i marketingovým servisem.

Kreativním studio s důrazem na tvorbu technického řešení konstrukcí z papíru, designu, grafiky a následné výroby již od 1 ks především POS a POP materiálů a obalů.

Výroba: -kartonáž. -prodejní stojany z lepenky, kartonu. -reklamní poutače.

Televizní reklama: - tvorba vlastních námětů a scénářů - sestavení a vedení realizačního týmu - produkce - vytvoření médiaplánu - zajištění vysílacích časů - vyhodnocení účinnosti reklamy Rozhlas: - tvorba vlastních námětů a scénářů - výroba spotu - vytvoření médiaplánu - zajištění vysílacích časů i v ...

Podpora a koordinace obchodního rozvoje. Reklama a podpora prodeje. Obchodně asistenční služby.

Poskytování: - ofsetový tisk - knihařské práce - grafické návrhy. Ofsetový tisk: - příbalové letáky, návody k použití - různé reklamní materiály, ceníky, katalogy zboží, ... - formuláře, hlavičkové papíry - vizitky, pracovní kalendáře, reklamní kalendáře - brožury, knihy, zpěvníky - pohledy, přání PF - zpracování ...

Výzkum trhu, médií a veřejného mínění: -marketingové výzkumy a analýzy trhu -sociologické výzkumy a analýzy. .

Realizujeme reklamní navigační systémy a mediální kampaně.