Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Poskytování služeb v oblasti mediální komunikace

Zajišťujeme marketingovou propagaci léčebných přípravků a prostředků zdravotní techniky.

Poradenství v oblasti sportu a tělesné výchovy, provozování sportovních zařízení, marketing v oblasti sportu..

Reklamní agentura. -kompletní komunikační servis. -public relations.

Služby: - marketingový výzkum - průzkum trhu.

Sportovní marketing. - projektování a realizace sportovních událostí - marketingové a reklamní prezentace a komunikační služby.

WebCorp je design & development studio, založené v Praze, specializující se na vývoj aplikací, web design, flash animace, print design.

Klasická reklama: -TV, tisk, radio, Out-Of-Home. CRM / One to One: - customer Relationship Management - one-to-One komunikace - brand loyalty programy - databázový management - reklama s přímou odezvou - telemarketing. .

Výroba a umístění osvětlených megaboardů v nadstandardním formátu. Outdoor media planning a výroba venkovní reklamy s kreativními prvky. Billboardová reklama

Nabízíme přípravu tisku, grafiku, sazbu, zlom, scan a notosazbu. Používáme ofsetový tisk na vizitky, letáky, samolepky, přítisky na obálky.

Společnost Helma 365 se již 15 let specializuje na tvorbu kalendářů a diářů.

Společnost United Signs, spol. s r.o. vznikla s myšlenkou pomáhat převážně středním, ale i menším firmám, vyznat se v tajích a úskalích některých speciálních oborů marketingu.

Studio grafického designu. Kreativní tvorba veškeré tištěné, venkovní a internetové reklamy od grafického zpracování až po zhotovení filmů, nátisků a finálního tisku. Grafické studio: - firemní tiskoviny, katalogy, letáky, plakáty, hlavičkové papíry, vizitky, výroční zprávy.

Společnost PROVOS spol. s r.o. je zaměřená a specializovaná na VÝROBU A MONTÁŽ OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ hal, nosných konstrukcí anténních nosičů, energetických, osvětlovacích a reklamních zařízení.

PROveletrhy je výhradní zastoupení jedné z nejvýznamnějších veletržních společností na světě „NürnbergMesse“ v České republice.

Personálně-vzdělávací společnost se zaměřením na účetní, ekonomické, obchodní a administrativní obory. PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ.

Služby: - návrhy a realizace výstavních stánků - velkoplošný tisk - laminace.

Výroba, služby: - patentované pěnové štítky - podložky k PC a MAC - atestované světelné interiérové boxy 420x320mm - reklamy z řezané grafiky (šíře řezu max. 1350mm) - plastové poutače - reklamní polepy automobilů - grafické návrhy a DTP - digitální velkoplošný tisk - plastové karty

Činnost: - litografické studio - digitální tisk - ofsetový tisk - reklama, propagace design. Předtisková příprava, litografie. Ofsetový tisk do formátu B1, plnobarevný tisk, knihtisk. Tisk: - vizitky, letáky, dopisní papíry, formuláře, samolepky, obálky, prospekty katalogy, plakáty.

Činnost: - marketing - výzkum trhu

Reklamní agentura a tiskárna. Sítotisk, plotr, PVC samolepky.

Internetové aplikace, prezentační grafika, aplikační řešení, webdesign, webhosting, flash prezentace, intranet, 3D animace, registrace domény, správa DNS.

Pomůžeme Vám vytvořit a realizovat mobilní strategii. Mobilní marketing, mobilní aplikace, SMS, QR kódy.

Průzkum trhu, marketing. Průzkum veřejného mínění.

Nabídka služeb v oblasti integrované komunikace, public relations, reklamy a marketingu.