Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Progresiv s.r.o. je společnost zabývající se marketingovým, ekonomickým poradenstvím a retail controlilngem.

EDS - 'end-to-end' služby. - Řízení obchodních procesů (Business Process Management, Business Process Outsourcing): komplexní podniková řešení, management znalostních řešení. - Návrh, vývoj a správa elektronických řešení: elektronické obchodování, internetové služby. - Informační řešení (Information Solution): systémová integrace, ...

Reklamní agentura: - provozuje sedm celorepublikových sítí indoorových nosičů umístěných v zdravotnických zařízeních, základních, středních a vysokých školách, fitcentrech a sportovištích, dopravních inspektorátech a bowling centrech.

News Outdoor Czech Republic je jednou z největších společností na trhu venkovní reklamy. Společnost vstoupila na český trh v dubnu 2002, kdy koupila divizi venkovní reklamy společnosti QUO.

New Vision Media hledá nové možnosti pro komunikaci produktů a služeb. Základem je zejména dokonalá znalost cílových skupin a nenásilné oslovení koncového uživatele. Díky vhodnému prostředí a oslovení může naše reklama působit jako vítané osvěžení a rozptýlení během obyčejného všedního dne. Vytvářením inovativních komunikačních kanálů ...

Grafické studio a tiskárna. Tisk: - knihy, brožury, učebnice - katalogy - časopisy - letáky, prospekty - plakáty do formátu B2 - autoatlasy - mapy - kalendáře - samopropisovací tiskopisy - dopisní papíry - vizitky - ceníky - oznámení - výdejky, formuláře atd.

Revoluční typ nákupního košíku v současné době naše společnost umisťuje do všech významných obchodních řetězců, které působí na území České republiky.

Společnost pro výrobu reklamy: -velkoplošný tisk -nápisy: na auta, výlohy a vývěsní štíty -transparenty a bannery -plakáty -samolepky -reklamní displeje a stojany -grafika pro výstavy, kongresy.

Reklamní agentura: - DTP předtiskové služby - reklamní fotografie - grafické návrhy, design - reklamní texty - polygrafiské služby - Direct mail - veletržní expozice - aranžování - prezentační firemní akce - dárkové předměty - světělná reklama, vlajky - Signmaking.

Zajišťujeme kompletní produkční zabezpečení kulturních, sportovních a společenských akcí, billboardové kampaně a grafické návrhy.

Naše firma tiskne, potiskuje a vyrábí: - novoroční přání - novoročenky - svatební oznámení - vizitky - razítka - obálky - etikety - samolepky - samolepící reklama - kalendáře - katalogy - brožury - vyřezávaná reklama - slepotisk - ražba fólií - grafické návrhy.

Výroba: - reklamní samolepicí bločky SPEED-IT - reklamní předměty - podpora prodeje - výrobky na zakázku. Tisk: - sítotisk - potisk, Tamton.laser, výšivka.

Poradenská a konzultační společnost provozující multimediální pracovní portál pro absolventy pod názvem TalentJob.

Tiskárna je členem Kolegia české typografie a je "koncepční tiskárnou" výrobce ofsetových strojů Heidelberger Druckmaschinen. Kompletní polygrafická výroba od grafického návrhu až po finální zpracování. Grafické zpracování a CTP. Ofsetový tisk do formátu B2: -stroje Heidelberg, Roland.

Poskytování komplexních služeb v oblasti reklamy a marketingové komunikace.

Společnost HB Média vznikla jako čistě česká soukromá firma, která se zabývá poskytováním služeb v oblasti marketingu a public relations.

EMC je přední česká PR agentura a česká afilace globální sítě Cohn & Wolfe. Zaměřujeme se na služby v oblasti PR: - Media Relations - krizová komunikace - poskytování externích tiskových mluvčích, ePR - marketingová podpora, sponzoring a event management.