Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Prodej prezentačních, reklamních a dárkových obalových materiálů.

Služby: -webdesign -internetový marketing

Reklamní agentura: -reklamní předměty -grafické návrhy -signmaking -www prezentace -tisk

Reklamní agentura Výroba na míru - reklamní předměty - 3D reklama

Práce: -knihařské. -rámování, paspartování obrazů. -DTP služby.

Výroba: -propagační předměty. -reklamní stojany, panely. -3D loga. -velkoplošný tisk. -polepy.

Služby: -fotografie -video -tisk -webdesign.

Millennium Design - reklamní a grafické studio.

Reklamní činnost od A do Z: - reklama, propagace, reklamní předměty - letáky, velkopločný tisk, polepy automobilů a ploch - webdesign, webhosting, správa PC a počítačových sítí.

Výroba reklam Kompletní reklamní práce nejen pro dopravce. Nabízíme potisk autoplachet, polep pevných nástaveb, firemních vozidel a tahačů. Digitální tisk EFI VUTEk UltraVull 3360EC 8x CMYKcmyk včetně tisku na plachtovinu a tekuté UV laminace AquaSEAL SW 3300. 3M konturové značení pevných i plachtových nástaveb. Certifikovaný výrobce 3M.

Litografie Tisk Grafické návrhy Knihařské zpracování

-Zprostředkování služeb v oblasti polygrafie -Reklamní činnost a marketing

Komplexní internetový marketing a reklama. Tvoříme internetové stránky eshopy, poskytujeme SEO neboli optimalizaci pro vyhledávače, copywriting, PPC reklamu, webdesign a linkbuilding, zpětné odkazy. Programujeme na míru. Poskytujeme i mezinárodní internetový marketing a online reklamu v zahraničí.

Služby v oblasti polygrafické výroby: - archový ofsetový tisk - laminování - lak strojní i UV - falcování (bigování i rylování) - výsek, násek, perforace - řezání - skládání a lepení - vazby V1, V2, V4 a V8 - grafické studio. Dodání širokého spektra výrobků: - letáky, plakáty, kalendáře, grafické etikety ...

Agency M+M Výroba: - vizitky - letáky - plakáty - razítka Grafika Vazba Řezaná grafika Potisk HUDEBNÍ PRODUKCE všeho druhu.

Reklamní a grafické služby.

Ofsetový tisk, sítotisk a litografické studio, samolepící reklamy.

Jazykové vzdělávání, výuka a doučování - překlady a tlumočení Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Realitní činnost

Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Naše služby: - plný outsourcing marketingu pro Vaší firmu - vytvoření cílené reklamní kampaně na klíč - nákup reklamních médií za ceny odpovídající zasažení konkrétní cílové skupiny - zajištění partnerů, resp. sponzorů pro kulturní, sportovní a společenské akce - tvorba webových prezentací - redakční služby - grafické služby - ...