Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Realitní kancelář: - zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí v USA, Španělsku, Baleárských a Kanárských ostrovech a Egyptě - zprostředkování nákupu a prodeje realit na českém trhu, zejména, hotelů, činžovních domů, bytů atd. Orientace zejména na Prahu a střední Čechy Reklamní činnost: - pronájem billboardů a dalších medií zejména v ...

Grafická příprava tiskovin.

Výrob a prodej: - polepy aut - polepy poutačů - nástřik autoplachet - reklamní předměty - velkoplošný tisk - bannery - PE tašky - vizitky a letáky - razítka - grafické návrhy - loga.

Výroba keramiky. Keramická dílna: - přímý výrobce keramiky - užitková keramika - výroba bytového textilu - svíčky z včelího vosku - reklamní keramické předměty - dárkové balení - výroba atypických keramických prvků.

Výroba a prodej: - razitka TRODAT, - stolní a nástěnné kalendáře, - samolepící etikety, - tiskárna.

Výtvarník, grafik. Reklamní a propagační služby: reklama od návrhu, po realizaci: loga, firemní štíty, výlohy, billboardy, nápisy na fasádu a pod.

Reklamní agentura a grafické studio. Poskytujeme full-service v oblasti propagace Vaší společnosti. Od navržení optimálního mediaplánu včetně doporučení mediatypů přes výrobu kreativy až po realizaci a vyhodnocení jednotlivých reklamních kampaní.

Služby: - články ze světa Near Field Communication, bezkontaktních plateb a mobilního marketingu využívajícího NFC technologii.

Výroba a prodej: -pivní tácky i s potiskem -papírové podšálky -tvarované etikety a samolepky -samolepící písma i signálních barev -menší papírové krabičky -visačky.

Výroba: -plakáty, letáky, prospekty -knihy a brožury -razítka.

Reklamní agentura: - grafika - tisk - razítka - reklamní předměty - řezaná reklama - transparenty - informační systémy

Reklamní centrum: -digitální reklamní teploměry -pronájem reklamních ploch -foliová reklama -reklamní grafika -potisk plastové -tisk prospektů a katalogů -vizitky, loga, samolepky -silniční a reklamní poutače -světelná reklama -info systémy -nápisy na automobily a autoplachty -sluneční fólie na automobily -tvorba ...

Reklamní servis: - poutače, bannery, světelná reklama - reklamní a design polep automobilů - letáky, vizitky, razítka.

Naše služby: - výroba reklamy - tónování autoskel.

Prodej: - kancelářské potřeby - catridge, tonery - tiskopisy - papírenské zboží - razítka, vizitky Kopírování: - barevné - černobílé - kroužková vazba - laminování - řezání a děrování

Komplexní služby v oblasti vizuální komunikace, reklamní tvorby, PR.

Nabízíme laserové gravírování, značení, popisování a řezání. Výroba razítek Trodat. Výroba firemních a reklamích cedulí.

Konference, nabídka kompletního servisu: - ubytování - konferenční sály - konferenční technika - hostesky, tlumočnice - květinová výzdoba - transfer - gala večeře s programem - neobvyklé prohlídky míst konání - doprovodný program pro partnery.

Výroba: - razítka - vizitky. Kopírování.

Tvorba, výroba: -www, internetové stránky a prezentace.

Naše služby: - školení SEO, PPC reklama - tvorba www - internetový marketing.

Služby: - administrativní práce.