Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Reklamní a polygrafikcé studio - grafický design - digitální fotografie - skenování - osvit CTF a CTP - tisk

Nabídka profesionální optimalizace pro vyhledávače (SEO) a správu internetového marketingu (SEM). Mimo SEO nabízíme copywriting, správa SEO, linkbuilding a další služby, které vám pomohou s budováním značky na internetu.

Reklamní a propagační činnost

Reklamní činnost. Vedení účetnictví, daňové evidence.

Reklamní studio: výroba, montáž: -reklamní nápisy na autoplachty -samolepící folie -sítotisk -písmomalířství -světelná reklama -šablony na pískování skla -velkoplošné transparenty z plachtoviny -fasádní grafika. - potisk textilu Grafické návrhy-firemní loga a nápisy: -na kamiony -na osobní automobily.

Výroba inzerátů, letáků, log, vizitek, samolepek, bloků, plakátů, billboardů a webových prezentací. Specializace na marketingovou komunikaci firem.

Zakázková výroba tiskovin: -prospekty, brožury, letáky, -formuláře, vizitky, hlavičkové papíry, -dopisní obálky, pozvánky, plakáty, -vstupenky, pohledy, samolepky, noviny, -časopisy, knihy, kalendáře, mapy. Tiskárna: -DTP* studio -čtyřbarevný ofsetový tisk -knihařské vazby.

Reklama: -komplexní -světelná -potisk reklamních předmětů -grafické návrhy ochranných známek -prospekty -letáky.

Prodej: -kancelářské potřeby -školní potřeby -tiskopisy -magnetické a nástěnné tabule, nástěnky -dárkové zboží. Výroba: -razítka -vizitky.

Reklamní agentura Tvorba a pronájem - webové aplikace Webhosting - registrace domén

Výroba - elektrotechnický materiál Gravírování

Pořádání - výstavy Grafický design Webdesign Ilustrace - kresby

Reklamní činnost včetně poradenství Marketing včetně poradenství Internetový obchod - dětské zboží - eko a bio hračky a hračky z přírodních a recyklovaných materiálů

SEO optimalizace Výroba - www stránky pro malé i menší firmywebdesign

Realitní činnost Reklamní a propagační činnost Výstavní činnost Obchodní činnost Tisk (včetně dokončovacích prací a distribuce)

Poradenství pro firmy Vietnamština - překlady - tlumočení

DTP - sazba - kreativní a obchodní grafika Nakladatelství Psychologická vyšetření - dopravně psychologická vyšetření řidičů

Obecné grafické úpravy skla Provádíobecné grafické úpravy nábytku Obecné grafické úpravy knížek

Marketing sportovních klubů a organizací Prodej - vybavení DANRHO a KWON pro fitness, bojová umění a sporty

E - shop - UZI trička Tetování - piercing E-shop - UZI trička