Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Grafické studio. Služby: - grafická příprava a kompletní výroba všech druhů tiskovin -výroba reklamních předmětů -výroba reklamy -výroba reklamního textilu -výroba www prezentací na Internetu.

Výroba: - digitální tisk a další techniky - velkoformátový tisk - ofsetový tisk - sazba, DTP, návrhy - razítka, razidla - tisk samolepky - řezaná grafika Služby: - grafické návrhy - laminování

Studio vizuální komunikace. Služby: - vytváření komplexní vizuální identity - reklamní činnost - grafické práce - webdesign - tvorba názvu značky

Kompletní služby v oblasti tvorby www stránek a E-shopů. Corporate identity, SEO/SEM. Logotypy, vizitky a tisková grafika.

Společnost Elidis s.r.o. z Odolena Vody se zabývá vývojem a uplatněním elektronických měřících a řídících průmyslových systémů s důrazem na výpočetní techniku. Další neméně důležitou činností je sféra magnetických materiálů a měření. Především se zabýváme prodejem magnetických materiálů, jako jsou magnety všech druhů a tvarů, pružné ...

Služby: - internetová raklama - PPC reklama - SEO optimalizace - bannery - sociální sítě - webdesign - tvorba webových stránek.

Činnost: - vývoj software - grafika

Služby - tvorba firemního loga - návrhy a revize loga.

Poradenské služby - pořádáme konference, odborná školení - nabízíme pro soukromé společnosti a podnikatele marketingové služby a obchod s územními samosprávami.

Služby, výroba: - velkoformátový tisk - samolepky - polepy automobilů.

Služby - grafický design - webové prezentace - pořádáme firemní a sportovní akce - fotografie, video.

Služby - high-end kreativní retuše a grafický design.

Reklamní společnost: - bannery - polepy vozidel, automobilů - tónování autoskel - tvorba webových stránek.

Design, reklamní studio: -tvorba samolepicích nápisů a znaků na výklady, auta, firemní štíty, panely -tisk samolepících papírových a hliníkových etiket -prodej reklamních a dárkových předmětů s možností potisku-tužky, klíčenky aj. -tisk čárkového kódu Maloobchod, velkoobchod ložisek: -šrouby pro ocelové konstrukce ...

Činnost - marketingové služby v v oblasti farmaceutického průmyslu - distribuce léčivých přípravků.

Služby - grafické práce - gravírování - výroba vlaječek, reklamních a upomínkových předmětů a polepů. E-shop - poháry, medaile - plakety, sošky - diplomy - další sportovní ceny.

Služby: - výroba reklamy - tisk - potisk reklamních předmětů, textilu - reklamní nápisy na budovy - polep automobilů

Činnost: - inzertní a reklamní služby v oboru maso a uzeniny

Reklamní agentura: - tisk - tvorba webových stránek - polep vozidel - reklamní předměty

Reklamní služby - outdoor a indoor reklamy - distribuční stojany a billboardové plochy - reklamní LCD bannery - TV spoty, audiospoty, polepy.