Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
Služby: - průzkumy - terminály AskNow (získávání názorů zákazníků okamžitě přímo z místa)

Služby: - grafický design - předtisková příprava firemních tiskovin - fotografické.

Výroba, montáž: -elektronické zobrazovací zařízení: -cenové totemy (ukazatele) pro čerpací stanice. -zobrazovací panely pro dopravní terminály, sport. -elektronické informační panely.

Reklamní činnost - marketing, mediální zastoupení - návrhářská, designérská, aranžerská činnost a modeling.

Reklamní a komunikační agentura - grafické práce - marketing a propagace - velkoformátový tisk - fotografické práce - kopírování.

Prodej, e-shop: - razítka - kancelářská technika - telekomunikace - drobné elektro.

Činnost: - prodeje a potisku reklamních předmětů

Výroba pohárů sportovních předmětů -reklamních předmětů

Služby: -webdesign. -grafický design.

Reklamní činnost od A do Z: - reklama, propagace, reklamní předměty - letáky, velkopločný tisk, polepy automobilů a ploch - webdesign, webhosting, správa PC a počítačových sítí.

Elektrikářské práce Potisk a prodej - reklamní předměty Prodej - samolepky E-shop - samolepky - reklamní předměty - trička - mikiny - čepice - tašky - bundy, ... Potisk, výšivky - textílie Velkoplošný tisk Sítotisk

Cestovní agentura Autobusová doprava Vedení - účetnictví Výroba - reklama Ofsetový tisk - tiskárna

Správa a nemovitosti Dodávka - samolepící etikety

Návrhy, tvorba: - internetové prezentace, webové stránky - redakční systémy - katalogy na míru - e-shopy. Služby: - optimalizace pro vyhledávače SEO. - propagace na internetu. Grafické návrhy, realizace, výroba: - tiskoviny ve velkých objemech - letáky - plachty - katalogy - jídelníčky - logotypy - reklamní značky.

Nákladní doprava - vnitrostátní - do 3, 5t Osobní doprava - vnitrostátní - do 3, 5t Prodej - dětské, dámské a pánské parfémy - skleněné šperky - oděvy od návrhářky Růženy Šimkové Grafické práce vizitky, plakáty, letáky Opravy a čištění - hardware Školení - internet Webdesign - redesign Správa ...

Zajišťujeme: - webdesign, tvorba www, tvorba www stránek - SEO Optimalizace, prezentace - zpracování grafiky - bannery, tvorba bannerů.

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Provozování vodovodů a kanalizací a ...

Naše služby: - grafické studio - dárkové předměty.

Vydavatel - společenský magazín PATRIOT - reklamní agentura

Umělecká agentura - zastupuje revivalové skupiny

Nabídka reklamních a tiskařských služeb. Výroba razítek.

Společnost zaměřená na prodej a potisk reklamních předmětů. Možnost výběru z velkého sortimentu i výroba na zakázku. Nabízíme: - reklamní předměty - dárkové propagační předměty - technologie tisku (tampónový tisk, sítotisk, laser, výšivka, agentura).