Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Výroba, montáž, servis: - světelná reklama.

Služby: - reklama, propagace, - služby tiskové a dtp.

Služby: - barevné, černé kopírování velkoplošného či ofsetového tisku.

Filmová výroba: - videoreklama - provoz kabelové televize - dokumentární pořad - digitální technika.

Celní deklarace: - vyhotovování dokumentů JCD, EUR, T1 - poskytování celní záruky za úhradu celního dluhu - zastoupení deklaranta při celním řízení - odborná pomoc při řešení celní problematiky - aktivní zušlechťovací styk - poskytování ručení v celním režimu tranzitu - zjednodušená celní řízení. Sklady obchodního zboží, celní ...

Nabízíme: - marketingové a reklamní služby.

Výstaviště. Výstavy: - kontrakčně - prodejní - prodejně - prezentační - prezentační.

Služby outsourcovaného marketingu.

Prezentace Vaší firmy, grafické zpracování inzerce, reklam, firemních značek. Orientační a informační systémy, poutače, plakáty, pozvánky. Zpracování jednoduchého účetnictví na počítači.

Výroba a konstrukce: -obaly -kartony -reklamní a prodejní stojany -poutače -zásuvné toppery z potištěné hladké a vlnité lepenky -návrhy designu.

Naše služby: - grafické práce - webdesign - návrh, tvorba a správa internetových prezentací.

Naše služby: - velkoplošný digitální tisk - grafické návrhy - výroba prezentačních materiálů.

Výroba, prodej: -broušené sklo. -skleněné dárkové předměty: -pilníky. -svícny. -reklamní předměty ze skla.

Výroba - reklama (světelná, atypická, nafukovací, létající) - LED diody. Truhlářství: tel. 777 615 060. Květinářství: tel. 604251116.

Realizace výstavních expozic na klíč. Komplexní služby spojené s účastí na veletrhu. Prostorové řešení výstavních expozic a interiérů ve 3Dprogramu. Řezaná grafika. Velkoplošný tisk. Úpravy a realizace interiérů. Výroba nábytku.

Reklamní studio: výroba, montáž: -reklamní nápisy na autoplachty -samolepící folie -sítotisk -písmomalířství -světelná reklama -šablony na pískování skla -velkoplošné transparenty z plachtoviny -fasádní grafika. - potisk textilu Grafické návrhy-firemní loga a nápisy: -na kamiony -na osobní automobily.

SEO - copywriting - texty na webové stránky - optimalizace pro vyhledávače Výroba - www stránky - e - shopy

Tvorba loga, obsahů a sloganů Grafické práce Webdesigntvorba - www stránky

Reklamní činnost Grafické práce