Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

Call centrum, služby: - aktivní, pasivní telemarketing.

Novinář. Redakční práce, služby public relations, zpracování a vydávání tiskových zpráv.

Výroba: - malosériová výroba knih - malonákladový tisk - knižní vazba, knihárna - reklama, reklamní předměty - letáky, prospekty, katalogy, brožury, časopisy, knihy. - vydavatelství, digitální nakladatelství. Výroba, tvorba: -www stránky.

Služby: - bezplatná výměna autoskel (z pojištění) - tónování autoskel - celopolepy aut, tištěná reklama - fólie na okna budov.

Reklamní agentura: -billboardy, CLV, bigboardy, mobillboardy -polep vozidel -dovoz reklamních předmětů -regionálních televizních stanic -webdesign -grafická tvorba a návrhy.

Jsme výzkumná a poradenská agentura specializující se na B2B trhy a marketing. Marketingový výzkum trhu B2B jsme realizovali ve více než 42 zemích v celé Evropě. Mezi naše klienty patří Škoda Auto, ABB, Zentiva, Zetor či Bosch. Specializujeme se na: - výzkum, mapování trhu B2B - průzkumy spokojenosti a loajality - marketingové poradenství v ...

Práce: -reklamní činnost, reklama na míru: -reklamní design automobilů -signmaking: -firemní štíty -polepy -DTP studio -tisk: -gravírování, frézování -informační značení, štítky.

Nabízíme potisk textilu sítotiskem. Potisk triček pro firmy, reklamní účely. Tvorba kreativní grafiky.

Reklamní činnost. Velkoplošný a málonákladový digitální tisk.

Reklamní činnosti, reklama: -billboardy -světelná reklama.

Služby: - nakladatelství - vydavatelství - reklama - marketing viz www. atelierim.cz zde rozdělena činnost výše uvedená, působení od r. 1992, vydáno 90 knih, tematika: padesátá leta, krajané v USA a zejména v Kanadě, poezie, divadelní hry, eseje, přírodovědná tematika, historická l-ura

Poradenské a konzultační pracoviště provádějící zatřiďování do statistických klasifikací (SKP, CZ-CC, CZ-CPA, HS/CN) pro účely stanovení sazeb DPH a odpisování HIM. Vydavatelství, prodej: -statistické klasifikace a číselníky. Poradenství, konzultace: -klasifikace výrobků, výkonů, prací, služeb.

Služby: - velkoplošný digitální tisk, výroba reklamy - billboardy, bigboardy, CLV - bannery, síťoviny, transparenty - samolepky s ožezem, polep výloh a interiérů - reklamní a prezentační stojany roll-up, pop-up stěny - celopolep a polep vozidel - plakáty, postery, letáky - realizace prezentačních a veletržních stánků - dekorace ...

Pronájem: -plochy venkovní reklamy: -billboardy -bigboardy -CITY LIGHT vitríny Výroba, realizace: -venkovní reklama: -velkoplošná - billboardy, bigboardy. Provozovna: - Beckovská 4964, Zlín 760 01 Telefon: 577436401.

Služby: - obchodní průzkumy trhu - překlady francouzština - arabština - angličtina

Reklamní polepy na auta. Tónování autoskel a tónování skel budov a komerčních objektů. Wraping - změna barvy vozu vinylovou samolepící fólií. Carshield - ochrana karoserie vozidla transparentní ochrannou fólií. Vodní tisk na alu disky, kryty zrcátek, interiérové prvky vozidel. Také děláme úpravy interiérů i exteriérů formou fólie.

Komplexní reklama. Služby: -polygrafická výroba: -razítka, tiskopisy, vizitky, etikety -samolepky, samolepící folie -polepy aut. Tisk. Potisk: -reklamní předměty -reklamní cedule, plachty.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Realitní činnost, správa ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Fotodoma.cz - databáze vlastních fotografií pro použití v reklamě i k dalším účelům použití. Svatební oznámení - tisk a internetový prodej. Snubní prsteny - zlaté vyráběné na zakázku, z chirurgické oceli k okamžitému dodání.

Online marketing. Optimalizace pro vyhledávače. PPC reklamní kampaně na vyhledávačích. Výroba webových stránek. Sociální sítě.

Daně - zpracování - poradenství Účetnictví - vedení - poradenství Internet marketing

Speciální počítačky stravenek a tiketů se snímáním a vyhodnocováním čárových kódů - vlastní vývoj a výroba. DNC sítě - management NC programů.. Systém pro monitorování efektivity využití strojů a pro sledování a vyhodnocování prostojů - vlastní vývoj a výroba (MMS - Machine Monitoring System). MMS je aplikace typu MES, která slouží pro ...

Projektování, návrhy, výroba, montáž: -reklama: -LEDdiodová reklama -světelná neónová a zářivková -nesvětelná -malovaná na fasády -reklamní nápisy -nápisy ze samolepících folií na dopravních prostředcích -informační systémy (cedule) -řezání fólií -fóliová reklama, polepy vozidel -vánoční výzdoby -velkoplošný tisk.

Pronájem: -billboardů, bigboardů, štítů ve Zlínském, Olomouckém, Moravskoslezském a Jihomoravském kraji. Grafické práce: -tiskoviny -návrhy a tisk billboardů -návrhy - reklama na štítech domů -loga. Webdesign Tisk: -plakátů, plachet a tiskovin.