S propagací vašeho zboží nebo služeb vám pomohou reklamní agentury, které zajišťují efektivní reklamu prostřednictvím masmédií, sociálních sítí, pomocí PR článků a odkazů, reklamních letáků, bannerů a billboardů nebo prostřednictvím televizního vysílání.

Nabízíme služby v oblasti: -tvorba webových stránek -fotografické služby -Grafické práce a DTP -střih videa Jsme malá společnost, která tvoří velké projekty.

Poskytování reklamních služeb od vizitek po reklamní kampaň. Komplexní reklama. Služby: - webdesign, tvorba webových stránek - sazba - fotografování - video.

Reklamní a komunikační agentura - full service Člen Asociace komunikačních agentur ČR a mezinárodní sítě NEXXUS Mediální, reklamní a volební kampaně Grafické a DTP studio Inzerce, tiskoviny, promotin akce, eventy, webdesign Marketingové strategie

Návrh a výroba: -reklama na obchody -reklamní štíty -tabule, autoplachty -transparenty -automobily -kamiony Digitální tisk.

Služby: Výroba: -reklamní polepy vozidel a strojů -gumotextilní transparenty libovolných rozměrů -samolepky řezané i tištěné -infotabule, firemní vývěsní desky -velkoplošná reklama – billboardy -kresba a písmo na fasády budov -orientační systémy -polepy výloh a portálů obchodů -chodníkové poutače „áčka“ -víceúčelové ...

Služby: -samolepky na kapotu, zadní část vozu nebo vrchní část skel -samolepící folie s garancí 4 - 9 let.

Poskytování služeb v oblasti marketingu, sportovního sponzoringu a reklamy. Zajištění společenských akcí na klíč a realizace diváckých soutěží.

Zřizování a pronájem reklamních panelů.

GRAFIKA A DTP: - kreativní studio, grafické návrhy, grafická tvorba - počítačová grafika, ilustrace, kliparty, kreslení, vektorizace - předtisková příprava, dtp, sazba, zlom.

Tiskoviny: - časopisy a katalogy - prodejní letáky - coroprate identity - úprava loga - výroba a úprava obalů - náročné publikace - výroční zprávy - elektronická média. Reklama: - inzerce a plakáty - POS materiály - stojany a bannery - polepy a samolepky - reklamní předměty. Tisková produkce: - plochý a rotační tisk - ...

Organizace kulturních a společenských akcí. Jsme specializovaná reklamní a eventová agentura, která poskytuje všem svým klientům maximální zázemí v rámci řešených projektů, organizačního a produkčního zajištění a PR komunikace. Jako suverénní agentura na trhu BTL působíme od roku 1998. Poskytujeme kvalitní a odborně zaměřený reklamní servis ...

Komunikační agentura: -reklama a propagace -tlumočení a překlady -vzdělávací kurzy.

Reklama: - tiskové služby - potisk plastových karet - reklamní předměty - sítotisk.

Reklamní studio. Výroba: - grafické návrhy - zpracování, tisk - logo a jednotný firemní styl - malonákladový digitální tisk, laminace - lepená reklama - reklamní poutače - reklamní předměty - razítka.

Provozování animačního a nahrávacího studia. Poskytování komplexních tiskových a organizačních služeb. Pronajímání vybavení pro promo akce.

Mediální a PR agentura. Public relations: -články v tisku a na internetu -firemní časopisy -internetové stránky (tvorba obsahu) -internetový marketing -monitoring, anylýzy, průzkumy -mix inzerce v médiích -školení, semináře, konference -kompletní organizace akcí pro Vaše klienty -marketing, lidské zdroje, strategie firmy.

Písmomalířství. Reklama na fasády budov, firemní štíty. Plošný tisk billboardu a reklamních poutačů. Výroba reklamních cedulí, vizitek, propagačních letáků.

Reklamní agentura: -reklama -design -interiéry.

Webdesign: -výroba internetových stránek -individuální přístup -firemní prezentace Fotografie: -reportáž významné události -studiová fotografie -reklamní fotografie Grafické služby: -zpracování prezentačních materiálů -návrh logotypu, základní image.

Nabízíme vám kompletní služby v oblasti designu, reklamy a polygrafie: grafické návrhy, scanování ze všech druhů předloh, DTP - grafická úprava stránek a předtisková příprava, litografie (osvit) a barevné nátisky, tisk propagačních materiálů, výroba veškerých tiskovin a reklamy, digitální fotografování studiové, interiérové i exteriérové, ...

Potisk, prodej: reklamní předměty včetně dodaného zboží: -kuličková pera, plastové tužky -kalendáře, diáře -sklo, vázy, svícny -PE* tašky -textil.

ČINNOST: - specializovaný maloobchod se smíšeným zbožím - zprostředkování obchodu a služeb - reklamní činnost a marketing - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců - organizování sportovních soutěží.