S propagací vašeho zboží nebo služeb vám pomohou reklamní agentury, které zajišťují efektivní reklamu prostřednictvím masmédií, sociálních sítí, pomocí PR článků a odkazů, reklamních letáků, bannerů a billboardů nebo prostřednictvím televizního vysílání.

Reklamní činnost: - marketing, - TV, rádio, tisk.

Přímý výrobce reklam, velkoplošného digitálního tisku, cedulí, samolepek, bannerů, potisku deskových materiálů. Provádíme polepy aut, orientační systémy, razítka, gravírování a 3D řezání písma z polystyrénu.

Reklamné činnosti Montáž autodoplnkov Vedenie účtovníctva Prenájom hnuteľných vecí Filtrovanie rastlinného oleja Tvorba a správa webových stránok Veľkoobchodná a maloobchodná činnosť Sprostredkovanie obchodu, výroby a služieb Organizovanie kultúrnych a spoločenských podujatí Výroba elektrických zariadení na bezpečné napätie Poradenská ...

Výroba: - poloplastické samolepicí etikety (logoprinty) - hologramy - magnetky - klíčenky.

Reklamní předměty s potiskem, bez potisku: - psací potřeby PARKER, LECCE PEN (plast, dřevo, kov) - plnící, propisovací, multifunkční pera) - hrnky (keramika, porcelán) - přívěsky, klíčenky, svítilny, baterky - otvíráky, kuřácké potřeby (zapalovače, popelníky) - kalkulačky, hodiny, budíky, organizéry, diáře.

Venkovní reklama: -BILLBOARDY (bilboardy) -pronájem a kompletní servis /euroformát 2, 44 x 5, 1 m/ -grafické návrhy a výroba plakátů -výroba plakátů, plakáty -grafické zpracování -výlep a údržba ploch v ceně pronájmu -možnost výroby a umístění 3 rozměrné reklamy -CITYLIGHTY-prosvětlené reklamní vitríny -pronájem a kompletní ...

Služby: - internetová reklamní agentura - optimalizace webu pro vyhledávače (SEO) - internetový marketing.

Podnikateľské poradenstvo Reklamná a propagačná činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb v rozsahu voľnej živnosti Sprostredkovanie kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľností - realitná činnosť Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) v rozsahu voľných živností Kúpa tovaru na účely jeho predaja iným ...

Vytváříme efektivní reklamní kampaň animovaného videa nebo 3D grafiky. Zajistíme vše od nápadu až po hotové animované video či vizualizaci: - 2D/3D animace - motion grafika - ilustrace - produktová vizualizace.

Reklamní agentura - kompletní reklamní a tiskové služby - reklamní předměty - letáky, vizitky - kopírování.

Reklamní agentura. Vztahy s médii: - organizace tiskových konferencí - tvorba a distribuce tiskových zpráv - mediální trénink - výkon funkce tiskového mluvčího - komunikace s novináři. Informační servis: - monitoring médií a dalších informačních zdrojů - analýza mediálních výstupů. Organizace akcí: - společenské akce - ...

Služby: - tvorba firemní prezentace a kancelářských potřeb - návrh loga Vaší firmy - tisk hlavičkových dopisních papírů a vizitek - výroba razítek - tisk plakátů a transparentů - zásobování kancelářským zbožím.

Společnost Outdoor Space s.r.o. byla založena v roce 2003 jako firma specializující se na výstavbu reklamních zařízení, výlepy reklamních plakátů, montáže reklamních plachet, pronájmy vysokozdvižných montážních plošin a dopravní mechanizace.

Zajišťujeme venkovní reklamu od billboardů a bigboardů po maloplošné formáty. K našim produktům patří i světelná reklama na lampách nebo prosvětlené panely u dopravních komunikací.

Zajištění pronájmu reklamních ploch a provádění velkoplošného tisku. Nabídka billboardů, bigboardů a navigačních systémů.

Reklamní činnost. Komplexní reklamní služby FULL SERVIS: -venkovní reklama - billboardy, štítová stěna -inzerce.

Činnost: - reklamní agentura - tisk - vizitky, létaky - webové stránky - tiskoviny - reklamní předměty

Služby: - autoservis - odtahová služba - půjčovna autopřívěsů

Vyhlídkové a reklamní lety balonem. Výsadkové lety. Letecké snímkování. Vleky reklamních transparentů.

Reklamní studio - výroba reklamy - výroba reklamních přemětů - reklamní cedule - grafické práce - tisk.

Horkovzdušné balóny. Lety balónem.

Reklamní a grafické práce: - polepy aut, motocyklů, výloh - dekorační polepy - reklamní nápisy, tabule, stojany - razítka - tvorba loga - letáky, katalogy - vizitky.

Služby: - tvorba reklamy - vytváření mediální kampaně v televizi, rádiu, tisku, na internetu.