S propagací vašeho zboží nebo služeb vám pomohou reklamní agentury, které zajišťují efektivní reklamu prostřednictvím masmédií, sociálních sítí, pomocí PR článků a odkazů, reklamních letáků, bannerů a billboardů nebo prostřednictvím televizního vysílání.

Průmyslový marketing. Strategické analýzy. Poradenství. Zavádění systému řízení jakosti dle požadavků mezinárodních norem pro management jakosti.

Reklama. Reklamní činnost, marketing. Design.

Reklamní služby. Tištěná reklama. Nabídka komplexních reklamních a tiskových řešení.

Reklamní služby: -řezaná reklama -plotrování. Výroba: -reklamní tabule, cedule -vývěsní štítky a polepy výkladních skříní a aut -dárkové předměty a potiskem. Zajištění: -potisk pro letáky, brožurky -prezentační složky -výroční zprávy.

Sídlo firmy: -Pasteurova 10, 77900, Olomouc -tel.:585414510. Vydavatelská, nakladatelská činnost, reklama, marketing, grafické práce, zpracování dat, správa sítě, služby databank.

Reklama. Propagace. Vzdělávání, školení. Marketingové služby.

Projektový manažer, systémový inženýr a IT specialista. Řízení různorodých projektů a externí projektová spolupráce, počítačový audit a plánování výpočetní techniky. Reklama, marketing a tvorba reklamních plánů. Školení, poradenství a konzultace.

Výroba razítek. Tisk: - vizitky. Reklama: - nápisy na osobní automobily - světelná - samolepící fólie - potisk-autoplachty - grafická příprava-sazba, prospekty, tiskoviny - tiskový servis - reklamní tabule - firemní štíty i nasvětlené - transparenty.

Obchodování s poptávkami. Internetová reklama. Vyhledávání dodavatelů a nejvhodnějších nabídek. Výběrová řízení. Reklama, marketing. Ekonomické poradenství. Zpracování internetových stránek. Prodej: -notebooky -počítače.

Nákup, prodej, velkoobchod, skladování: -paliv a maziv. Nakládání s odpady. Reklamní činnost a marketing.

Služby. Poskytujeme: -programování -reklamní agentura a nakladatelství -grafický design -mediální produkce -textový servis a PR agentura aj.

Reprografické a reklamní služby: - příprava tiskovin (sazba novin, časopisů, knih, reklamních materiálů, katalogů…) - zpracování fotografií (skenování, barevné úpravy, retuše, montáže, foto).

Reklamní a marketingová agentura. Služby, zajištění: - grafika - reprografické práce, grafické návrhy, manuály - tisk - firemní tiskoviny, prezentace, výroční zprávy, kalendáře, vizitky, velkoplošný tisk na papír, textil, samolepící fólie, málonákladový-formát A3 - fóliové polepy-vozidla, plachty, prostředky MHD, reklamní ...

Reklamní agentura Ostrava. Grafické materiály, design.

Reklamní společnost. Naše služby: -DTP práce -vizitkové panely -vizitky -reklamní polepy -reklamní předměty -tiskoviny.

Grafika: - reklamní grafika, velkoplošný tisk - polepy aut - výroba a potisk samolepících etiket - gravírování - digitální a ofsetový tisk. Prodej a servis výpočetní techniky: - počítače, notebooky a periferie - počítačové sítě - autorizovaný servis tiskáren Kyocera. Software: - vývoj a prodej software pro zdravotnictví - ...

Reklamní a grafické služby: - tištěná reklama - řezaná reklama - tvorba webových stránek - grafické návrhy.

Reklamní a grafické práce. Zpracování a výroba: - reklamních a informačních tabulí včetně nosné konstrukce a montáže - reklamy na auta - reklamní nápisy a grafika na výlohy - napisy a reklamy na fasády a stěny - informační tabule pro naučné stezky, malování obrázků, zhotovení a montáže nosných konstrukcí a zabudování v ...