S propagací vašeho zboží nebo služeb vám pomohou reklamní agentury, které zajišťují efektivní reklamu prostřednictvím masmédií, sociálních sítí, pomocí PR článků a odkazů, reklamních letáků, bannerů a billboardů nebo prostřednictvím televizního vysílání.

Venkovní reklama s možností umístění na jakékoliv nádraží v ČR, popřípadě do vlakových souprav: -city light vitríny -backlighty -prismavision-pohyblivá reklama -rámečky ve vlacích -železniční mosty -reklama na plášti železničních vozových jednotek -billboardy -bigboardy.

Reklamní agentura: - Grafické studio - webdesign - fotografování - polepy - světelná reklama - reklamní předměty - prezentační systémy - tisk - poradenství v oblasti IT, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Plakáty, Postery: -klasické pro výlep, CLV do vitrín, do klip-rámů Billboardy, Bigboardy: -papírové, PVC banner nebo síťovina, textil PVC folie, samolepky: -polepy výloh, pultů, regálů, podlahová grafika, stěny marketů, polepy aut a kamionů Textil: -vlajky, bannery, paletové omotávky PVC tabule s UV potiskem: -libovolný formát a provedení ...

-Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a ...

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Potrubní a pozemní ...

Masérské, rekondiční a regenerační služby Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti tělesné výchovy a sportu -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a ...

Grafika - reklama - web - tisk. Grafické, reklamní práce, výroba. Tvorba internetových stránek, eshopy, CMS. Zajištění tisku propagačních materiálů.

-Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Reklamní činnost (mimo činnosti uvedené v přílohách I-III zák.č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání)

Reklamní agentura: - polepy aut - výroba reklamních (světelných) cedulí - letáky, vizitky - malby na fasády - internetové stránky - reklamní plachty.

Grafické a DTP studio. Malonákladový digitální tisk. Výroba rozhlasových spotů. Reklamní činnost, media, produkce. Reklamní výroba. Pořádání společenských a kulturních akcí.

Výroba reklamy: - komplexní reklamní služby - polepy dopravních prostředků - plachty, reklamní cedule a stojany - informační a orientační systémy - velkoplošný tisk - cedulky fotolumini. únikové východy, bezpečnostní značky - vizitky, letáky

Výroba a instalace samostatně stojících slunečních hodin pro náměstí, relaxační zóny, zahrady a parky. Výroba a prodej výukových slunečních hodin pro školní potřeby. Dokončovací stavební práce. Poradenská činnost v reklamě. Reklamní kampaně. Pronájem a realizace reklamních ploch.

Externí marketing a marketingové poradenství: - texty a grafika - návrhy, logo - slogany a články - prezentace a newslettery - reklamní kampaně

Grafické návrhy propagačních materiálů, plakátů, prospektů a obalů. Sazba novin, časopisů, katalogů, knih, kalendářů a diářů.

Modelingová a produkční agentura STYL - módní přehlídky - fotomodeling - tiskové konference - prezentační a firemní akce.

Hostesingová a modelingová agentura - zajištění modelek a hostesek - produkční služby.

Reklamní činnost, služby v oblasti reklamy a podpory prodeje. Tvorba corporate identity, reklamní činnost, grafický design, návrhy a výstavba veletržních expozic a gastronomie.

Reklamní a grafické studio. Reklamní služby. Grafické služby Výroba, tisk: - vizitky, letáky - plachty, cedule - polepy automobilů - řezaná reklama - fotoluminiscenční značení - trička.

OK Design s.r.o. z Olomouce se specializuje na komplexní reklamní služby, ale i přesto zdůrazňujeme OK Design .... nejen reklama. Od roku 1991 pomáháme firmám s podporou prodeje ve formě atypické i zakázkové výroby: - světelné reklamy - LED světelná reklama - reklamních stojanů a stojánků - reklamních bannerů - návrhy reklam - komplexní ...

Kopírování a reklama: - kopírovací služby, tisk - reklamní služby - výroba razítek, laserové gravírování, potisk triček.

Reklamní agentura. Tisková produkce: -firemní profily, katalogy, vizitky, dopisní papíry a obálky. Grafické návrhy: -obalový design -billboardy.

Prodej: - kancelářské papíry - kreativní papíry - balící papíry. Velkoobchod: - grafické papíry a kartony. Reklamní činnost. Marketing. Kopírovací služby.

-reklamní a propagační činnost

Grafické studio. Ofsetová tiskárna. Reklama.