S propagací vašeho zboží nebo služeb vám pomohou reklamní agentury, které zajišťují efektivní reklamu prostřednictvím masmédií, sociálních sítí, pomocí PR článků a odkazů, reklamních letáků, bannerů a billboardů nebo prostřednictvím televizního vysílání.

Společnost Spinflo s.r.o. vznikla v roce 2000 jako marketingová agentura, působící především v dynamicky se rozvíjejícím florbalovém prostředí, jako zprostředkovatel sportovních partnerských smluv a pronajímatel reklamních ploch pro prvoligové florbalové kluby.

Zvuková reklama. Výroba reklamních spotů i znělek, hudebních reklam a zvukových log. Komponovaná i archivní hudba. Banka zvuků a ruchů.

Kompletní realizace zakázek v oblasti reklamy: - vývěsní štíty - polepy výkladů - orientační systémy - samolepky - transparenty - reklamní desky - polepy automobilů - světelná reklama.

Realizujeme reklamní kampaně, semináře, konference, firemní akce a webové stránky.

Reklamní agentura. Klasická reklama, mediální plánování, on-line komunikaci na internetu, multimediální projekty, direct marketing a public relations. Profesionální tým agentury tvoří více než 50 stálých zaměstnanců v Praze, Brně a Bratislavě.

Czechoslovak Models je nejstarší a nejsilnější česká agentura

Reklama na klíč - komplexní, fullservis: - zpracování projektů reklamních kampaní - kompletní zajištění realizace navržených projektů - grafické návrhy - předtisková příprava, sazba, zlom, osvit, nátisk.

Eurocongress Centre - kongresové, konferenční, firemní, společenské a jiné akce. Služby: - organizování - zajišťování - pořádání akcí. Naše firma poskytuje komplexní servis zajišťování: - kongresu - konferencí - sympozií - školení - firemních akcí.

Katalog českých moderátorů a moderátorek, který vám pomůže vybrat toho nejlepšího moderátora pro vaši firemní akci, společenskou událost, ples či vánoční večírek.

IN STORE MEDIA je mediální agentura, která své služby orientuje na pronájem reklamních nosičů v největších obchodních sítích České a Slovenské republiky Reklama na nákupních vozících, podlahová reklama reklama ve světelných panelech, závěsná reklama. Služby: - plánování kampaní - produkční a logistické zajištění kampaní - ...

Reklamní agentura. Média: - kompletní nákup a výběr médií - koordinace činnosti - optimalizace rozpočtu - monitoring a vyhodnocení mediálních kampaní. Kreativní studio: - budování firemního stylu - kreativní koncepce - tvorba podoby kampaně - reklamní texty, scénáře a slogany - výtvarné a grafické práce.

Zelená linka 800101169 U studánky 3/250, Praha 7 Holešovice Reklamní činnost.

Nabídka služeb orientovaných na prezentaci společností a jejich produktů. Zajištění poradenství a produkce firemních tiskovin.

Vyrábíme reklamní nápisy, světelné reklamy, reklamní stojany, samolepy, digitální tisk, sítotisk, transparenty, grafické návrhy, navigační systémy a reklamní tabule. Poskytujeme konzultační činnost. Provádíme výzdoby interiérů a aranžérské práce.

Nabídka reklamních služeb s kompletním komunikačním i marketingovým servisem.

Podpora a koordinace obchodního rozvoje. Reklama a podpora prodeje. Obchodně asistenční služby.

Realizujeme reklamní navigační systémy a mediální kampaně.

Nabídka reklamy, marketingu, promo akce. Návrh a realizace komunikační strategie firmy, produkce, dtp, web, systém, publikační.

Reklamní agentura poskytující akce na klíč, teambuilding, speciální eventy, sportovní a společenské akce, hostesky a promotery, design a výrobu P.O.S., kompletní tiskový servis, DTP.

Pořadatel veletrhů a výstav, fullservisová reklamní agentura.

Reklamní a mediální agentura: - marketingová komunikace - řízení médií - internetová a digitální komunikace, zábavní, v oblasti sportu - marketing prostřednictvím akcí - multikulturní média.

Největší česká umělecká agentura. Služby: - exkluzivní zastoupení - zábavné pořady - imitátoři - moderátoři a moderátorky - zpěváci a skupiny (Pop a rock, Latinsko-americká hudba, Country, tramp a folk, revival, taneční hudba, dechová a lidová hudba, jazz, swing, dixieland a evergreeny, opereta, muzikál a šanson, vážná hudba) - ...