S propagací vašeho zboží nebo služeb vám pomohou reklamní agentury, které zajišťují efektivní reklamu prostřednictvím masmédií, sociálních sítí, pomocí PR článků a odkazů, reklamních letáků, bannerů a billboardů nebo prostřednictvím televizního vysílání.

New Vision Media hledá nové možnosti pro komunikaci produktů a služeb. Základem je zejména dokonalá znalost cílových skupin a nenásilné oslovení koncového uživatele. Díky vhodnému prostředí a oslovení může naše reklama působit jako vítané osvěžení a rozptýlení během obyčejného všedního dne. Vytvářením inovativních komunikačních kanálů ...

Reklamní agentura: - DTP předtiskové služby - reklamní fotografie - grafické návrhy, design - reklamní texty - polygrafiské služby - Direct mail - veletržní expozice - aranžování - prezentační firemní akce - dárkové předměty - světělná reklama, vlajky - Signmaking.

Zajišťujeme kompletní produkční zabezpečení kulturních, sportovních a společenských akcí, billboardové kampaně a grafické návrhy.

Poskytování komplexních služeb v oblasti reklamy a marketingové komunikace.

- Realitní činnost - Nákup a prodej pohledávek - Reklamní činnost - Dražební činnost

Reklamní a mediální agentura FULL SERVIS Grafické studio. Výroba, zpracování: - letáky, brožury, katalogy - předtisková příprava - 3D grafika - www stránky. Tvorba, výroba: - TV spot - Rádio spot - TV dokument (města, obce, firmy).

Poskytujeme kompletní reklamní služby: výroba reklamy, reklamní tisk, letáky, grafika, grafické studio, grafické návrhy, instalace reklamy, billboardy, kreativa, produkce, média, hostesky, internet, výstavy, veletrhy, direct marketing, polepy aut, digitální tisk.

Video produkce. Video efekty a střih. Grafika design. Reklama a marketing. Modelingová agentura. 3D Bluescreen studio. Foto studio. Foto makeup a vizáž. Reportáže a krátké filmy.

3 S Agency se zabývá realizací akcí: - reklamních - kulturních - společenských - sportovních.

Specializuji se na PPC reklamu ve vyhledávačích - snadné umístění odkazu na internetovou prezentaci klienta na první pozice Google a Seznam (pozor, není SEO). Kontextová a bannerová reklama v síti Google. Ke správě kampaně vytvoříme bannery zdarma a pracuji také s reklamou na Facebooku.

Reklamní agentura: -ochutnávky, degustace -propagace firmy -merchandising -sampling -dotazníkové akce -výzkum trhu (v Čechách i na Slovensku).

Oprava a rekonstrukce fasád, půdní vestavby; tesařské, klempířské a pokrývačské práce; rekonstrukce plochých střech, reklama a reality.

Full service Public Relations - events, práce s médii, multimédia, publikace, semináře, školení, sponzoring.

Reklamní agentura. Copy shop: - barevné kopírování + tisk - černobílé kopírování. .

Společnost AD-Net spol. s r. o. se zabývá plánováním a prodejem venkovní reklamy, nabízí předtiskovou přípravu, produkční tiskařské práce, poskytuje marketingové služby v oblasti venkovní propagace. Od roku 1996 rozvíjí na českém reklamním trhu nový druh out-of-home média - tzv. reklamní lavičky AD-Net, které se postupně staly samozřejmou součástí ...

Reklama. Aranžérské služby: samolepící nápisy, transparenty, firemní štíty, poutače, plexistojánky, info tabule, výzdoba sálů, vánoční výzdoba, texty na fasádu,

Oborové informační centrum pro zdravotnictví: - vydavatel "Katalogu zdravotnických potřeb a jejich dodavatelů v ČR" - MEDICA INFO (publikace, PC, Internet) - informační činnost včetně průzkumu trhu v oblasti zdravotnictví - poradenské a konzultační služby - zprostředkování komplexní prezentace včetně propagačních, inzertních a reklamních ...

Poradenství: -účetní -daňové Reklamní a propagační činnost.

Zajišťujeme hostesky na dlouhodobé i krátkodobé akce, tiskové konference, společenské večery, výstavy a veletrhy.

Unikátní databázi tvoří hostesky, promotéři, modelky, tlumočnice a vizážistky po celé ČR pro eventy, kongresy, konference, firemní akce, samplingy, promoakce, roadshow, plesy, výstavy, přehlídky, obsáhlý výběr kostymérny, tvorba na zakázku, branding.