S propagací vašeho zboží nebo služeb vám pomohou reklamní agentury, které zajišťují efektivní reklamu prostřednictvím masmédií, sociálních sítí, pomocí PR článků a odkazů, reklamních letáků, bannerů a billboardů nebo prostřednictvím televizního vysílání.

Nabídka služeb v oblasti reklamy a grafiky.

Výroba světelných reklam na zakázku, výroba reklamních předmětů z plastu, gravírování, sítotisk.

Reklamní agentura, full service, tvorba výročních zpráv

Semináře, školení. Technicko-organizační zajištění: - konference - kongresy - semináře - schůze - výstavy - kulturní akce - festivaly - firemní akce. Zprostředkování a zajištění na klíč: - pořady, prezentace, plesy, firemní oslavy, koncerty, výstavy, klubové akce, dětské pořady. V.I.P. servis. Zajištění pro klienta: - ...

Služby: - prezentace firem - velkoformátový tisk - samolepicí reklamy - informační systémy - grafika - DTP - tisk - laminace.

MÉDIA Společnost ISCREAM klienta zastupuje jako plnohodnotná mediální agentura. Po individuálním návrhu marketingové strategie mediální kampaň analyzuje, naplánuje a poté kompletně zrealizuje. Zabýváme se nejen standardními kanály klientské prezentace, kterými jsou: * outdoor - jsme přímými vlastníky či nájemci stovek ploch ...

PAGE´UP® je originální stojánek na dokumenty. Patentem chráněný jednoduchý design je dostupný v široké paletě provedení, nabízí stejně širokou škálu využití a možnosti potisku, které z page’up® činí účinný firemní dárek!

Agentura: - sportovní - reklamní - produkční - marketingová. Zabývá se především pořádáním sportovních akcí jak po stránce produkční, tak po stránce finančního zajištění. Svým klientům nabízí kompletní služby v oblastech: - produkce - komunikace. Za dobu své existence zorganizovala řadu velkých i malých akcí: - ...

veškerý servis v oblasti promotion: - hostesky - prezentace - ochutnávky - sampling - road show aj. Plánujete svoji firmu či značku zviditelnit formou ochutnávek, road show, veletrhů či výstav? Obraťte se na nás!

Zajištění správy nemovitostí, architektonických a inženýrských činností. Provádění reklamní činnosti, průzkumu trhu a veřejného mínění.

Nabídka komplexních služeb v oblasti mediální komunikace, především v oblasti mediálního plánování.

Reklamní agentura, grafické studio a tisková produkce v jednom. Naší hlavní specializací je kreativní grafický design a jeho výsledná realizace do tiskové podoby.

Produkční a distribuční společnost - filmová a divadelní produkce a postprodukce

Autopůjčovna Prodej a nákup - elektronky Investice Reklamní akce Provoz - automobilové závodytréningy na okruzích Výstavba

Reklamní činnost Marketing Grafické práce

Reklamní, tisková a event produkce Digitální tisk Grafický design

Komunikační agentura zaměřená na zdravotnictví Vydavatelství - medicínské časopisy

Natáčení - publicistické pořady - dokumentární filmy Realizace - reklamní projekty Realizace - filmové projekty