Dejte o své firmě vědět prostřednictvím reklamních předmětů s logem vaší společnosti. Můžete si nechat vyrobit psací potřeby, přívěsky, klíčenky, kancelářské pomůcky, drobnou elektroniku, sportovní náčiní, oblečení, hrnky, deštníky nebo cestovní potřeby.

Konstrukční výkresy - převádění papírové dokumentace do digitální podoby. Reklamní předměty - návrh reklamních předmětů. Vizualizace - grafické zpracování modelů a výkresů.

Jsme moderní laserové studio, které funguje již 6 let. Mezi naše hlavní přednosti patří rychlost vyřízení objednávek a kvalita výsledného produktu. Dále jsme dodavatelem forem na čokoládu.

Reklamní agentura. Tiskové služby.

Specializujeme se na výrobu IT reklamních dárků USB FLASH DISK, POWER BANK, VIDEO BOOKLET, WEB KEY, USB VĚTRÁČKY, SELFIE atd.

Výroba: - startovní čísla - výroba pracích symbolů a etiket - symboly údržby pro výrobce - dresy, minidresy, vlajky, vlaječky - trika s potiskem - Fan šály, minitrika a mini dresy.

Výroba a prodej razítek. Tisk, sazba, vazba. Gravírování laserem. Doplňkový prodej kancelářských potřeb.

Výroba reklamních předmětů z kovu a kůže: - kožené opasky a pouzdra na doklady - kovové odznaky, přívěšky, opaskové spony, medaile, mince a jiné.

Velkoobchod, maloobchod: -reklamní cukrovinky. -sladká reklama (čokoláda, bonbóny...) -reklamní vlhčené ubrousky. -reklamní předměty.

Výroba reklamních a dárkových předmětů.

Kompletní servis v oblasti fóliového tisku. Prodej: -potiskovací lisy -tiskové fólie -polygrafický materiál. - reklamní předměty Výroba: -polymerové štočky -razítka. -reklamní polepy -slepotisk na tiskopisy -loga do diářů bez folie -dotisk na PVC karty -holografická folie na tiskopisy+PVC karty

Výroba reklamy a tiskové služby. Provádíme sítotisk a velkoformátový UV tisk na rolové a deskové materiály. Zabýváme se potiskem triček a reklamních předmětů. VELKOFORMÁTOVÝ UV TISK Přímý potisk deskových a rolových materiálů Reklamní cedule, tabule a desky Velkoformátový tisk plakátů, bilboardů Tisk na plátno, tapety, ...

Kopírování a tisk. Tiskařské práce, vazba diplomových prací. Výroba reklamních předmětů.

Reklamní agentura - výroba a prodej razítek - reklamní předměty - vizitky - okenní fólie - grafické práce.

Výroba - fotoknihy v tvrdých deskách - osušky a deky z vlastních fotografií.

Reklamní agentura, dodavatel, e-shop kompletního sortimentu reklamních a dárkových předmětů s potiskem, s využitím všech dostupných technologií - laseru, výšivky, ražby.

Potisk triček, potisk textilu, polep výloh, výroba reklamy, polep aut, montáže reklam, výroba banneru, velkoplošný tisk, světelná reklama, firemní štíty, množstevní slevy, nízké ceny, individualní sleva, samolepky, akce

Výroba reklamních předmětů. Výroba, potisk, prodej, e-shop - vizitky, visačky - kancelářské potřeby.

Služby - reklamní sítotisk - potisk textilu, plastů, reklamních předmětů, plachet

Výroba: - vlajky - standardy a prapory - potisk triček - banery - koberečky s vlastním motivem - ručníky s vlastním motivem

Výroba prezentačních systémů - reklamní a dárkové předměty - tisk - grafické studio.

Služby: - fullservisová reklamní agentura s celorepublikovou působností - reklamní polepy vozidel - bannery - světelná reklama - grafické práce - tisk - reklamní předměty

Reklamní pískování do skla Potisk na oděvy - reklamní vyšívání na textil. Sítotisk.

Montáž, oprava, servis, revize: - hromosvody - pivní tanky - světelné i nesvětelné reklamy, reklamní štíty Služby: - účetnictví Solankové hospodářství.