Dejte o své firmě vědět prostřednictvím reklamních předmětů s logem vaší společnosti. Můžete si nechat vyrobit psací potřeby, přívěsky, klíčenky, kancelářské pomůcky, drobnou elektroniku, sportovní náčiní, oblečení, hrnky, deštníky nebo cestovní potřeby.

Kompletní servis a dodávky v oblasti reklamních a dárkových předmětů. Široký sortiment všech segmentů od klasických předmětů po VIP dárky. Vlastní produkci a výrobu dárků i reklamy na míru dle požadavku klienta. Odborně řešené návrhy a zpracování brandingu. Moderní technologické vybavení a vlastní produkční dílny.

Nabídka reklamních předmětů s potiskem nebo bez potisku dle přání zákazníka. Dodáváme čepice, trička, pláštěnky, propisky, psací soupravy, paměti USB, autopotřeby, peněženky, ledvinky, tašky igelitové, tašky konferenční, tašky nákupní, tašky jutové, šnůrky na krk s karabinou, těžítka, tašky bavlněné, tašky papírové, hodiny, barometry, vlhkoměry, ...

Reklama a propagace: -návrhy a realizace reklamních a propagačních kampaní -návrhy a realizace aktivit pro prezentaci firem na výstavách a veletrzích -kompletní zajištění výstavních, předváděcích a představovacích akcí v městech ČR -návrhy scénářů společenských a promo akcí, návrhy scén -návrhy a zajištění realizace zvukových a obrazových ...

Nabízíme ofsetový a digitální tisk. Provádíme: - grafické návrhy - sazbu a zlom textu - plochý a rotační ofsetový tisk - malonákladový digitální tisk - velkoformátový digitální tisk - direct mailing vč. personalizace a obálkování - kompletací zásilek. Zakázková výroba a digitální potisk reklamních předmětů.

Reklamní a propagační činnost.

Kompletní servis v oblasti: - reklamy - dokumentárních a propagačních filmů - polygarfické produkce. Reklama - full service. Výroba: - filmů - videozáznamů - reklam. Polygrafická výroba, tisk: - brožur - katalogů - velkoplošných plakátů.

Vyrábíme kompletní sortiment razítek Trodat. Expresní razítko na počkání do 15 minut. Tiskneme vizitky, pozvánky, letáky a oznámení i expresně. Barevný tisk do formátu A1, řezané samolepy, plakáty.

Reklamní agentura se specializací na reklamní a pracovní textil.Dále realizace výstavních expozic na klíč, smluvní přeprava zboží, návrh a dodávka reklamních a propagačních předmětů.

Reklamní předměty - velkoobchod a maloobchod, přímy import, zakázková výroba. Kategorie: - psací potřeby - kancelář - domácnost - hobby - volný čas - elektronika - IT příslušenství - rozdávací dárky - na cestování.

Naše grafické studio nabízí kvalitni grafické služby od samotného návrhu, až po zajištění tisku celé zakázky. Naší specializací je grafika, reklama a webdesign. Tvoříme vizitky, firemní loga, broužury, letáky, katalogy, poutáky, inzerci, jídelní a nápojové lístky aj. vč. zajištění tisku celé zakázky, dále internetové prezentace s redakčním ...

Reklamní agentura a grafické studio. Zpracujeme: -komunikační strategii -kreativní koncepci -design -tisk -reklamní produkci -profesionální, kreativní grafický design -návrhy a komplexní realizaci firemních tiskovin, katalogů, plakátů, letáků a knih.

Provozovatel - internetový obchod, eshop, e-shop Alkohol-tester.cz: -prodej alkoholových testerů. Služby: -tvorba www stránek, webových prezentací pro firmy i jednotlivce -programování internet aplikací s využitím databází: -internetové obchody, portály, seznamy, galerie, bazary -CD prezentace která má své vlastní ...

Internetový obchod 24darky.eu - reklamní předměty a reklamní dárky, sortiment tvoří nejrůznější moderní a levné promo předměty.

Komplexní reklamní služby, reklamní agentura. Výroba: - světelná reklama - reklamní štítky a tabule - informační systémy - letáky - vizitky - razítka - potisk - trička - webové stránky, webdesign.

Výroba: - závěsné a vývěsné smaltované štíty, cedule - orientační systémy - dopravní značení, značky - bezpečnostní značky a štíty - replika starých smaltů - značení ulic.

Reklamní služby. Reklamní studio. Prodej, výroba: -razítka (razítek) TRODAT, COLOP, dřevěná, datumovky, číslovačky atd. Prodej, potisk (tisk): -trik (triček, trička) -pracovního oblečení -reklamní dárky (předměty) -maturitní trika, stuhy, šerpy -sportovní dresy, čepice -fotodárky -výšivka -reklamní tabule, reklama na auta -kovové ...

Reklamní agentura. Výroba, tisk, distribuce, prodej: - reklamní magnety, magnetky.

Kompletní reklamní servis: -grafické návrhy -sazba textů -skenování, osvit -ofsetový čtyřbarevný tisk -logotypy -vizitky, dopisní papíry, formuláře -reklamní prospekty -brožury, katalogy, ceníky, plakáty -chlopňové desky -výroční zprávy -reklamní tabule i světelné -sítotisk-samolepky, trička -kontakt: p.Miroslav ...

Výroba, prodej, e-shop: - vlajky, vlajek - příslušenství - vlajky ČR, EU, světa, smuteční, obecní, stolní

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dekorační kůže a koberce Výroba, prodej: -reklamní předměty

Prodej reklamního zboží včetně potisku. Psací potřeby: - kuličková pera, bombičková pera, pístová plnící pera, mikrotužky, značkovače, multifunkční pera, rolery, sady. Reklamní předměty: - kompletní sortiment katalogů GIFTS a MARKSMAN, přívěšky, klíčenky, výrobky z plastů, nože, kalkulačky, svítilny, otvíráky, hodiny, ...

Reklama: - samolepky - tisk na textil - cedule, výlohy, bannery - reklama na auta - razítka, vizitky - velkoplošný tisk - ofsetový tisk.

D&D reklama - reklamní agentura a velkoplošný tisk Žamberk, reklama a polepy na auta, grafické studio pro realizací grafiky na vizitky, letáky, plakáty, a další tiskoviny, příprava pro DTP, grafické služby, tvorba webových stránek, reklamní tabule a polepy výloh tištěnou grafikou.