Dejte o své firmě vědět prostřednictvím reklamních předmětů s logem vaší společnosti. Můžete si nechat vyrobit psací potřeby, přívěsky, klíčenky, kancelářské pomůcky, drobnou elektroniku, sportovní náčiní, oblečení, hrnky, deštníky nebo cestovní potřeby.

BBA EVENTS: - firemní mítinky, víkendová setkání, semináře - tiskové konference, vánoční večírky, plesy - společenské akce, sportovní turnaje - outdoorové programy, motivační programy - cateringové služby, barmanský servis. BBA CREATIVE: - kreativita, grafické studio, DTP, digitální fotografie - tisková produkce od vizitky po ...

Ofsetový tisk, potisk, polygrafie: - vizitky - dopisní papíry - plakáty - katalogy - výroční zprávy - periodika - kalendáře - krabičky - příbalové letáky - etikety, atd.

Reklama, reklamní návrhy. Architektonická kancelář Design. Grafika.

- grafické návrhy tiskovin - předtisková příprava (DTP) - tisk - webdesign - multimedia - fotopráce - fotoateliér - reklama - nápady - reklamní předměty

Reklama, sítotisk, grafika. Výroba: -grafické návrhy, loga, úpravy tiskovin, předtisková příprava, sazba -serigrafie a serigrafické reprodukce -samolepky, nálepky, etikety, obtisky -obaly pro výrobky -potisk tašek z plastu, papíru, textilu -desky, cenovky, visačky -pozvánky, vizitky, gratulačenky -hlavičkové dopisní papíry a ...

Výroba a prodej: -pivní tácky i s potiskem -papírové podšálky -tvarované etikety a samolepky -samolepící písma i signálních barev -menší papírové krabičky -visačky.

Výroba: - reklamní, upomínkové a dárkové předměty laserování 2D a 3D motivů do skla a křišťálu.

Prodej: - konferenční tašky - tašky na notebook - spisové tašky - tašky na dokumenty - obchodní desky.

Služby: - tisk a kopírování - grafické práce - potisky, nažehlování - fotografické a videoslužby - řezaná reklama, reklamní předměty - polepy cedulí, autoplachet - tvorba webových stránek.

Reklamní agentura: - grafika - tisk - razítka - reklamní předměty - řezaná reklama - transparenty - informační systémy

Seriová a maloseriová stolařská výroba. Vývoz a export: -zakázková výroba -stolařská výroba pro reklamní účely: -menutabule( A stojany, T stojany), menuboxy, stojánky na pivní podtácky -menu tabule a boxy a reklamní cedule -výstrče, reklamní štíty a štítky -plotová pole pro restaurace a podlážky pro restaurace (zahrádky) ...

Výroba: - reklamní tašky - tašky z polyetylenu - tašky z mikrotenu - sáčky a pytle - tisk. Informace pro grafická studia.

Prodáváme kancelářské potřeby a reklamní předměty.

Reklamní centrum: -digitální reklamní teploměry -pronájem reklamních ploch -foliová reklama -reklamní grafika -potisk plastové -tisk prospektů a katalogů -vizitky, loga, samolepky -silniční a reklamní poutače -světelná reklama -info systémy -nápisy na automobily a autoplachty -sluneční fólie na automobily -tvorba ...

Reklamní činnost. Grafika, samolepící reklama, digitální tisk.

Moderní reklama. Kompletní zhotovení reklamy: - grafické návrhy - loga - reklamní polepy ze samolepicích fólií na: - vozidla - panely - štíty - výlohy - sítotisk - potisk tašek - velkoplošný tisk - billboardy - vlajky - banery - světelná reklama.

Reklamní služeby, grafické zpracování návrhu po zakázkovou výrobu reklamních a dárkových předmětů. Reklamní a dárkové předměty: -kul. pera, dárkové psací soupravy s potiskem -samolepky -tašky. -trička a polokošile(jako součást firemního oblečení, pro reklamní účely a podporu prodeje, ve sportu a cestovním ruchu.). Samolepící lístky Post-It.

Výroba grafiky ze samolepících fólií vč. tištěných, velkoplošná reklama na fasády, reklamní předměty, DTP služby, webdesign, reklamní panely a desky, samolepky, potisky na textil a látku

Služby: - reklama - aranžování - bantexy-plachty - billboardy - polepy aut, výloh, busů - roznášková služba - informační systémy - reklamní fasády - potisk reklamních předmětů.

Provádění jednoduchých a drobných staveb, jejich změn a odstraňování. Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů. Kompletační a ablící práce. Skládání ručních papírových reklam.

Reklamní agentura: -gravírování laserem do kovových předmětů, digitální tisk, výroba samolepek a jejich následné zalévání pryskyřicí, výroba nosičů SPZi s potiskem reklamy.

Reklama. Reklamní a dárkové předměty s potiskem. Reklamní činnost.

Tvorba foliové i světelné reklamy a reklamních předmětů. Nabídka služeb sítotisku.

Reklamní grafické studio: - komplexní grafické služby - zajištění výroby reklamních a propagačních materiálů