Návrh a výrobu reklam realizují grafická a reklamní studia, která se mohou specializovat na globální, veřejnou i cílenou reklamu. Výroba letáků, televizních reklamních spotů, billboardů a v neposlední řadě psaní PR článků či vymýšlení reklamních sloganů.

Vyhledávejte a vkládejte reklamní plochy do našeho katalogu reklamy!

Služby: -počítačová grafika -reklama -tištěné a digitální média

RISING STUDIO: - tvorba firemního designu, loga - rebranding, redesign.

Výroba: -světelná reklama -reklamní částečné polepy aut, celopolepy -nápisy: -z lepených fólií -plastické: -podsvětlené -prosvětlené.

Služby: -kreativní studio -produkční společnost

Módní přehlídky, kompletní foto práce. Hostesky, společenské akce, zábavné programy. Reklama: -tiskoviny i výroba -reklama v médiích -billboardy -poradenství.

Práce: -laserové gravírování -řezání Výroba: -světelná reklama

Služby: -posílení obsahu webových stránek pomocí 360-stupňové animace nebo 3D animace

Výroba - reklamní práce (reklama). Výroba a popis autoplachet (autoplachty). Plachty, banery, síťoviny. Popis, potisk automobilů (vozidel). Billboardy, cedule, poutače. Reklamní stojany (áčka). Fóliové nápisy. Sítotisk - samolepky, etikety. Veletržní expozice - stánky na klíč. Velkoplošný ...

Produkční společnost. Výroba: -filmy -reklamy -televizní projekty

Velkoplošný digitální tisk - plakáty, letáky, tiskoviny - rollup, popup - veletržní expozice na klíč - polepy výloh a automibilů.

OK Design s.r.o. z Olomouce se specializuje na komplexní reklamní služby, ale i přesto zdůrazňujeme OK Design .... nejen reklama. Od roku 1991 pomáháme firmám s podporou prodeje ve formě atypické i zakázkové výroby: - světelné reklamy - LED světelná reklama - reklamních stojanů a stojánků - reklamních bannerů - návrhy reklam - komplexní ...

Reklamní činnost. Výroba: - světelná a neonová reklama - reklama na sportovištích - digitální tisk - sítotisk - gravírování, frézování - autoplachty-i potisk.

Výroba: -vizitky -letáky -reklamní materiály -razítka -puzzle. Služby: -kopírování-barevné i černobílé -potisk textilu, keramiky -laminace -kroužková, drátěná, tepelná vazba -počítačová grafika.

Reklamní agentura - výroba reklamy - reklamní předměty - webdesign.

Činnost: - výroba reklamy - obalový design - logotypy - samolepící reklama - firemní tiskoviny - reklamní předměty

Grafické a reklamní studio - tiskové a kopírovací služby - výroba reklamy.

Služby: - reklamní - billboardy - polepy vozidel - bannery

Marketingová agentura - logotyp - firemní design - webdesign - mobilní aplikace.

Služby: - reklamní - DTP služby - polygrafická výroba

Služby: - výroba audiovizuálních pořadů, propagační a reklamní spoty, dokumenty, reportáže - fotoslužby

Reklamní činnost, reklama: - výroba, montáž digitálního samolepícího tisku - polepy automobilů - řezaná grafika - tvorba webových stránek - vizitky, letáky, katalogy Elektroinstalace.

Skladový a logistický areál v Kuřimi u Brna, výroba a prodej LED osvětlení, podsedáky Sitcard, obalové materiály, montáž konektorů a kabelových svazků. Elektrovýroba. Dodávka, prodej, ruční a strojní montáž i práce ve mzdě: -elektronické součástky pro automobilový, letecký, telekomunikační, spotřební průmysl -konektory, montáž ...

Kompletní reklamní servis: - velkoplošný digitální tisk - grafické návrhy - výroba reklamních panelů - firemní poutače - světelná reklama