Návrh a výrobu reklam realizují grafická a reklamní studia, která se mohou specializovat na globální, veřejnou i cílenou reklamu. Výroba letáků, televizních reklamních spotů, billboardů a v neposlední řadě psaní PR článků či vymýšlení reklamních sloganů.

Reklamní a grafické služby.

Nabídka: - reklamní plochy k pronájmu. Fóliové polepy.

Velkoplošná reklama: - malby a nátěry na fasády, haly - hliníkové štítky - orientační systémy.

Ofsetový tisk, sítotisk a litografické studio, samolepící reklamy.

HAMPL - reklamní výroba Reklamní výroba: - firemní štíty - polepy výloh a dopravních prostředků - informační a reklamní tabule - vizitky - autoplachty - rotační reklamní plochy - reklamní plachty a vlajky - velkoplošný digitální tisk a laminace - gravírování - výroba razítek.

Služby: - grafické studio: - návrhy logotypu - vizuální styl firemních tiskovin - obalová grafika - fotografické služby. - webové studio: - webdesign - řešení eshopů - optimalizace stránek pro vyhledávače - webhosting - full service v oblasti reklamy - reklamní kampaně - produkční služby: - polepy ...

Obchod, prodej, montáž, instalace amerických, okenních fólií SunTek pro okenní skla osobních, dodávkových, užitkových a terénních automobilů (aplikace bez demontáže skel): -zadní sklo vždy z jednoho kusu -fólii formátujeme speciální technologií -montáž autofólií na tyto značky vozidel - Alfa, Aston Martin, Audi, Rover, BMW, ...

Jsme specialisty na ofsetový, digitální a velkoformátový tisk. Mimo tisk nabízíme také polepy aut a výloh, grafické práce a výrobu webových stránek.

Nabízíme profesionální služby, k nimž patří kvalitní kovovýroba, zámečnické práce, servis a opravy motocyklů, skútrů, čtyřkolek, vybrané zahradní techniky, lodí, vodních skútrů a prodejem náhradních dílů. Zabýváme se také pronájmem vlastních reklamních ploch (billboardů), reklamou a propagací firem na motoristických závodech (převážně motocrossu), ...

Nabídka služeb v oblasti reklamy. Organizace výstav a veletrhů. Výroba prezentací, polygrafických materiálů a dárkových předmětů.

Firma 4MB je malá flexibilní firma zabývající se gravírováním a frézováním. Vyrábíme 3D nápisy a loga, plastové štítky a cedulky, orientační systémy a piktogramy. Dále frézováním měkkých materiálů jako jsou různé plasty, dřevo, hliník, mosaz apod.

Nabízíme komplexní reklamní služby.

Výroba: - razítka. Návrhy: - reklama. Výroba: - reklamní předměty. Polepy aut.

Provozování: -velkoplošná LED obrazovka. Služby: -prezentace firem formou reklamních spotů.

Propagační dílna. Reklamní činnost, reklama: - firemní štíty a poutače - nápisy na auta, polepy - návrhy firemních značek a letáků - potisk, tisk drobných předmětů sítotiskem - řezání fólií plotrem - fotosazba.

Grafické studio Reklamní agentura Polepy aut.

Reklamnní agentura: -úplný reklamní servis, full service -grafický návrh, DTP studio, osvit, tisk: -propagační materiály -letáky, etikety, obaly (krabice) -časopisy, brožury -katalogy, kalendáře -navštívenky (vizitky), obálky -reklamní předměty -billboardy, transparenty -světelná reklama -samolepky řezané plotterem ...

Výroba: - velkoplošný tisk - řezaná reklama - grafické práce.

Výroba, zajištění, prodej: -kompletní reklamní služby -FULL SERVICE -sponzoring -promotion, public relation -vlastní síť partnerských agentur ve střední Evropě.

Kompletní reklama na: -auta -autoplachty -štíty domů -billboardy -infosystémy -reklamní tabule -poutače -velkoplošný tisk -Rolland SC 540-solvent -pozlacování -potisk textilu.

Chráněná dílna: - zaměstnání OZP - kompletace a opracování dílů výrobků. Výroba i na zakázku, prodej, reklamní činnost: -obchodní a společenské tiskoviny (černobíle i barevně) - reklamní a odnosné tašky s potiskem - etikety, samolepky - propagační předměty - polepy ze samolepící fólie - sazba a návrhy na počítači, PC - tisk ...

Hodinový manžel: - drobné údržbářské práce - úklidové služby - reklama.