Návrh a výrobu reklam realizují grafická a reklamní studia, která se mohou specializovat na globální, veřejnou i cílenou reklamu. Výroba letáků, televizních reklamních spotů, billboardů a v neposlední řadě psaní PR článků či vymýšlení reklamních sloganů.

Reklamní agentura. Výroba: - fotodokumentace(komplexní služby) - reklamní filmy, digitalizace filmů na CD - výroba DVD - prezentační filmy, videofilmy, dokumenty - instruktážní, školící a vzdělávací filmy - dabing firemních kazet - video klipy - vytváření různých jazykových mutací - přepis produktů na CD ROM a jiné zahraniční ...

Výroba, montáž, servis: - světelná reklama.

Komplexní reklamní služby. Výroba: - reklamní a firemní nápisy, reklamní štíty, cedule - razítka - reklamní předměty. Služby: - kopírování - digitální tisk, tiskové služby - laminování - vazba dokumentů.

Reklamní agentura: Výroba reklamních cedulí a plachet. Reklamní polep automobilů, výloh a štítů. Grafika. Firemní loga. Vizitky, letáky, prospekty, plakáty. Potisk triček, čepic a pracovních oděvů. Potisk reklamních předmětů. Výroba samobarvících razítek TRODAT. Výroba internetových stránek. Webdesign. Webhosting. Multimediální ...

Laserové gravírování. Zakázková výroba mechatronických systémů. Výroba: -informační systémy -cedule -tabulky -razítka -strojové štítky -řezání šablon -popis reklamních předmětů.

Reklamní agentura. Potisk textilií a sportovních dresů. Značení na prodejny, výlohy, automobily. Výroba razítek, etiket, vizitek a samolepek.

Reklamní činnost, reklamní agentura, reklamní služby, grafika. Polygrafická výroba. Reklama, grafika ze samolepící fólie, folií. Síítotisk-potisk oděvů, triček, trička. Tisk vizitky, pozvánky.

Reklamní společnost: - výroba a aplikace reklam: - grafický design - velkoformátový tisk - světelná a 3D reklama - pronájmy reklamních ploch - velkoplošná reklama - bilboardy - štíty, tabule a výlohy - bannery - polepy dopravních prostředků - orientační a informační systémy - potisk samolepek - fólie na ...

Nabízíme: - vyhotovení - reklamní cedule, autoplachty, polepy aut, polepy výloh - sitotisk - tampónový tisk - tisk na textil - hřbitovní doplňky - potisk : etiket na vína a dále tisk svatebních oznámení.

Reklamní agentura, kompletní služby v reklamě.

Výroba: - razítka na počkání laserovou technologií - samolepící štítky. Služby: - reklama na auta - počítačová sazba a tisk - laminování dokladů - gravírování - rytí do kovu a plastu - informační systémy budov.

Reklamní agentura: - klasická reklama - public relations - direct marketing - internet a multimediální projekty - signmaking

Digitální tisk LUKY Velkoformátový tisk: -plachty, samolepící fólie -tištěné samolepky s ořezem tvaru -fotografie materiál ILFORD -plakáty, billboardy -mapy, plány, CAD. Řezané fólie: -písmena, loga -dakorační tvary. Lepení a kašírování: -na desky PVC, KAPA -plochy, vozidla. Tisk: -barevně veškeré tiskoviny, včetně ...

Výroba: - reklamní nápisy a tabule.

Světelná reklama. Distribuce a pronájem reklamních ploch na reklamních otočných hodinách: - umístění po celé ČR (160ks) - spolupráce i v SR - výroba a polep ploch. Reklamní kampaně.

Návrh, výroba a dodávka: -reklamních a užitkových předmětů z plastových hmot s potiskem opatřených fólií -výroba podnosů s protismykovou fólií -stojánků na pivní tácky -menu stojánků -popelníků, reserve, mincovníků. -lisovna plastů -světelná reklama -velkoformátový tisk(reklamní bannery) -řezaná reklama Držitel ...

Činnost: - výroba reklamních, dárkových a užitkových předmětů ze skla a keramiky - dekorace skla, keramiky, porcelánu

Služby: -potisk vozidel -reklamní, informační tabule, poutače, nápisy -sítotisk -samolepící a plastické nápisy -velkoplošná laminace a kašírování.

Reklamní agentura: -reklamní panely -poutače -billboardy -bannery.

Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů: - reklamní předměty, dárkové sady, textilní reklama, reklamní víno, kalendáře a diáře, reklamní tašky, tiskoviny, potisk.

Prodej, poradenství: - plastové karty - čipové karty.

Kompletní služby: - gravírování - laserování - rytectví - jmenovky - pečetidla - firemní desky.