Návrh a výrobu reklam realizují grafická a reklamní studia, která se mohou specializovat na globální, veřejnou i cílenou reklamu. Výroba letáků, televizních reklamních spotů, billboardů a v neposlední řadě psaní PR článků či vymýšlení reklamních sloganů.

Výroba, vývoj, montáž osvětlovací techniky, osvětlení a služby v oboru osvětlování interiérů: -světelné plastické nápisy a loga -světelné reklamní panely -otočná a pohyblivá reklama -reklamní konstrukce, -nasvětlení prostor a expozic -vývoj a výroba zakázkových svítidel.

Reklamní společnost: -kompletní reklamní servis, FULL SERVICE. Výroba, instalace: -světelná reklama, světelná písmena, světelné panely, montáž reklamy -zpracování grafiky na PC -velkoplošné malby na fasády, průmyslové objekty -grafika ze samolepících fólií, polepky, reklamní tabule, reklamní cedule, reklamní panely.

Multimediální reklamní agentura s vlastní vydavatelskou činností. Inzertní noviny. Výroba a distribuce firemních letáků: -sazba, osvit, tisk letáků -distribuce Brno-město, Brno-venkov. Video prezentace a animace ve 3D. Digitální inzerce. Spoty (televizní). Flash reklama. Velkoformátový tisk. Dražby - komplexní služby v oblasti veřejných ...

Tiskárna, tisk: - ofsetový - velkoformátový - digitální tisk - potisk reklamních předmětů - grafické studio Výroba reklam: - plastové či hliníkové reklamní cedul - textilní bannery.

Činnost: - reklamní spoty v rádiích - návrh reklamního spotu - plánování reklamních kampaní - letáky, promo akce, katalogy.

Služby a výrobu a dovoz: -tiskařské -reklamních předmětů, prezentační systémy -reklamní bannery, prezentační systémy, reklamní dárky a předměty, USB flash disky, kalendáře, diáře, propisovací tužky, klíčenky, smart karty, PVC a čipové karty, podložky pod myš, lentikulární pohlednice, UV hodinky, tisk, webový design.

Návrhy a realizace veletržních expozic. Reklamní grafika a tiskoviny.

Služby: -filmová, reklamní produkce -natáčíme propagační filmy, reklamy, videoklipy i animace -klademe důraz na moderní technologie -interaktivní média a maximální kvalitu -první holografická reklama v České republice.

Služby: -natáčení videa, reklamních spotů.

Kompletní reklamní služby, marketing. Nabízíme Vám ucelený balík služeb a produktů z oblasti grafiky, digitální fotografie, sigmakingu a webu. Poradíme Vám s reklamní kampaní, inzercí, prezentací. Vše od návrhu až po konečnou realizací. Vytypujeme a načasujeme způsobu oslovení Vašich zákazníků. Vytypujeme - vhodné medium pro Vaši ...

Reklamní agentura. Reklama komplexní. Výroba: - řezaná reklama z PVC fólií - polepy aut, výkladců, bilboardů - velkoplošný tisk - grafické zpracování - razítka, vizitky, letáky - reklamní předměty s potiskem

Reklamní činnost: - plošná reklama ( vývěsní štíty, tabule, billboardy, vizitky..) - světelná reklama - bezpečnostní značení - reklamní předměty - pískování do skla

Služby: malba na fasády -digitální tisk -grafické návrhy -písmo -grafika ze samolepících folií -poutače a stojany -autoplachty -transparenty -orientační systémy -světelná reklama a písmo -vizitky, tiskoviny -popisy aut, stánků a obchodů

Nabídka poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Tvorba flash animací a reklamy, PC grafika, předtiskové přípravy. Poradenství v oblasti Retail Managementu

Komerční zástupce Rádia Krokodýl. Návrh a realizace celoplošných či lokálních reklamních kampaní.

Reklamní služeby, grafické zpracování návrhu po zakázkovou výrobu reklamních a dárkových předmětů. Reklamní a dárkové předměty: -kul. pera, dárkové psací soupravy s potiskem -samolepky -tašky. -trička a polokošile(jako součást firemního oblečení, pro reklamní účely a podporu prodeje, ve sportu a cestovním ruchu.). Samolepící lístky Post-It.

Prodej, e-shop, potisk: -reklamní předměty -kancelářské reklamní předměty. Výroba: - některé reklamní zboží - tiskoviny. Design a tvorba: - grafické návrhy - loga a manuály. Předtisková příprava a sazba v DTP studiu. Tvorba webových prezentací jednotlivých společností a možnost vytvoření internetových obchodů.

Marketingová společnost, kompletní podpora prodeje. Služby obchodní, marketingové, produkční: -merchandising, služby doplňování zboží -monitoring cen -demonstrace v prodeji -zajištění hostesek -ochutnávky -event marketing -road shows, zabezpečování promoakcí -cross promotions, (s návrhem partnera pro vzájemnou podporu ...

Reklama tampo-tisk. Reklamní agentura a tiskárna: -tamponový tisk, laser, ofset, sítotisk a další, polepy aut, grafické zpracování loga, kooperace pro reklamní agentury -3D provedení.

Tisková a letáková reklama. Tvorba grafických návrhů. Vyrábíme letáky, plakáty, katalogy, prospekty, vizitky, blahopřání, kalendáře, novoroční blahopřání, reklamní a informační tabule. Polep automobilů, fotopráce.

Reklamní činnost a marketing: -návrhy -design studio -aranžérská činnost -grafické a kresličské práce.

Výroba a montáž: -atypická reklama panely -světelná reklama -doplňky pro výstavnictví -monumentální modely -prodejní stojany -gravírované logotypi a výrobky pro podporu prodeje -interiérová reklama -nasvětlovací profily -doplňky expozic -vakuové výlisky -modely -3D gravírované symboly -výrobky pro podporu prodeje.

Výroba, obchod, prodej, montáž, servis, distribuce: -přenosné prezentační systémy -velkoplošný tisk -grafické práce -reklamní stojany, mobilní stojany -prezentační stěny -bannery -A stojany (áčka) -roll up systémy atd. tvoří dvě řady produktů produktové řady Expand a Standard.

Reklamní agentura: -komunikační, propagační a reklamní strategie -konzultační a poradenská činnost, zastupování v reklamě -tvorba strategie, koncept reklamní kampaně, včetně netradičních řešení -slogany -grafické práce a výtvarné návrhy -realizace na klíč -plánování a nákup médií -inzerce, řízená publicita -zajišťování ...