Pořádání výstav, vernisáží, galerií, konferencí anebo kongresů je možné realizovat nejenom ve velkých výstavištích, ale také v malých studiích. K dispozici jsou prostory pro výstavy, organizační služby, catering, reklamní služby nebo tlumočení a překlady.

Kompletní služby pro veletrhy a výstavy: -realizace stánků, expozic pomocí stavebnicového systému OCTANORM -atypické expozice. Grafický návrh, montáž, stavba, demontáž: -výstavní stánky, plochy, expozice.

Portál o úsporách: -texty specialistů na energetické zdroje -bankovnictví -pojišťovnictví -stavby, hypotéky -leasingy a nespočet dalších aktivit.

Pořádání společenských akcí, především B2B. Organizování akcí na klíč: - konference a kongresy - odborné školení a semináře - teambuldingové akce - kulturní a společenské akce - firemní večírky a oslavy - módní přehlídky - výstavy a veletrhy. Zajištění kopletního servisu: - výběr lokality - dramaturgickě linie - ...

Činnost: - výstavní služby - realizace výstavních expozic - interiéry - veletržní marketing - světelná loga s LED technologií.

Nabídka služeb v oblasti reklamy. Organizace výstav a veletrhů. Výroba prezentací, polygrafických materiálů a dárkových předmětů.

Naše služby: - výstavní a provozní správa výstaviště ZAHRADA ČECH.

Realizace stálých expozic muzeí, památníků. Poradenská činnost v provozně-právních otázkách civilního letectví.

Nabízíme personální a poradenské služby.

Zabýváme se správou firmeních dokumentů, implementací a hostingem document management systémů.

Evropské Centrum Odškodného: -získávání náležitého odškodného pro účastníky dopravních nehod, kteří utrpěli újmu na zdraví. EvCO spolupracuje se specializovanými advokátními kancelářemi na národní i mezinárodní úrovni a také s posudkovými lékaři po celé České republice. Naším cílem je nabízet nejvyšší kvalitu služeb a řídit se výhradně zájmy ...

Návrhy a realizace výstavních i veletržních expozic a stánků.

Prodej, e-shop: -chovatelské potřeby.

Služby: - organizace účasti na výstavě - objednání výstavní plochy a technických přívodů - komplexní realizace výstavní expozice - pronájem výstavářských systémů a vybavení - pronájem audiovizuální techniky - marketingový a konzultační servis.

Realizace výstavních a veletržních expozic. Realizace výstavních expozic, vývoj a design nových systémů a konstrukcí. Služby: -nové prezentační a konstrukční systémy -návrhy, vývoj a design -výroba a montáž systémů -uplatnění nových konstrukčních technologií -konsultační a poradenská činnost.

Realizace veletržních expozic..

Reklamní agentura, marketing - komplexní služby, vzdělávání. ARS - REDESIGN: - komplexní služby v bytovém designu.

Služby: - procesní analýzy - jednoúčelové stroje a dopravníky - zaměření na celkovou úpravu pracoviště - ergonomické pracovní stoly - regálové a skladovací systémy. Práce: - projekce a konstrukce - svařování - obrábění - montáže.

Billboardy Polepy aut - reklemní cedule - bannery Veletržní výstavy - expozice Strojní vyšívání - digitální potisk triček Velkoplošný digitální tisk Tisk - vizitky - tiskoviny - letáky Grafické práce Logoprinty.

Hlavní náplní je komplexní poradenská a dodavatelská činnost v oboru automatizovaných systémů řízení budov (MaR - Měření a Regulace). - velkoobchod - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení zprostředkování ...

Správa entomologických sbírek a typového materiálu.

Komplexní zajištění služeb od A až do Z (na klíč) nebo jakákoliv dílčí služba. Poradenství a organizace: - kongresy - semináře, prezentace - firemní akce - školení (kursy), firemní večírky - incentivní turistika (motivační programy).

Činnost: - Realizace ploch s obklady a dlažbou - Kompletní dokumentace k pokládkám - Technické poradenství - Zpracování projektové dokumentace k podlahovému vytápení Schluter zdarma - Zpracování technické dokumentace k oprave nebo realizaci balkónu a teras

Realizace - výstavní expozice, obchodní činnost.