Pořádání výstav, vernisáží, galerií, konferencí anebo kongresů je možné realizovat nejenom ve velkých výstavištích, ale také v malých studiích. K dispozici jsou prostory pro výstavy, organizační služby, catering, reklamní služby nebo tlumočení a překlady.

Výstavní expozice - architektonické návrhy i realizace.

Největší světový dodavatel systémů v oblasti řešení počítačové podpory inženýrských návrhů: -software na zakázku -technické poradenství v průmyslu -marketingový průzkum.

Trénink, školení, kurzy, koučink: -Assessment centrum a Development centrum AC/DC -Psychodiagnostika, i on-line zaměstnanců a uchazečů -Recruitment and Development Pack nábor a rozvoj zaměstnanců -výběr lidí pro vedoucí pozice -firemní vzdělávání: -mediální trénink -prodejní dovednosti -manažerské školení -trénink komunikace.

Vyhledání potenciálních odběratelů, dodavatelů, obchodních partnerů v Rusku, Ukrajině, Kazachstánu, Bělorusku, Gruzii: -poradenství, překlady.

Průmyslový marketing. Strategické analýzy. Poradenství. Zavádění systému řízení jakosti dle požadavků mezinárodních norem pro management jakosti.

Popai -The Global Association for Marketing POPAI pomáhá svým členům efektivně využívat reklamu v místě prodeje. Slouží jako jedinečný zdroj informací a novinek o P.O.P. oboru, realizuje výzkumy trhu zaměřené na efektivitu POP a nabízí odborné a vzdělávací akce. Asociace zviditelňuje obor P.O.P. pomocí public relations a reprezentuje své členy na ...

Veletrhy, výstavy: -realizace -organizování-reklamní činnost -instalace, dodavatelé -výroba: -reklama -vyřezávaná grafika -výzdoba: -interiéry obchodních center. Realizace expozic na klíč v ČR i v Evropě. Grafické práce. Kulturní akce.

Reklama. Reklamní činnost, marketing. Design.

PROveletrhy je výhradní zastoupení jedné z nejvýznamnějších veletržních společností na světě „NürnbergMesse“ v České republice.

Personálně-vzdělávací společnost se zaměřením na účetní, ekonomické, obchodní a administrativní obory. PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ.

Služby: - návrhy a realizace výstavních stánků - velkoplošný tisk - laminace.

Služby: -organizace, realizace výstav. -realizace veletržních stánků. -realizace muzejních, uměleckých expozic.

Poradenství, zprostředkovatelská činnost.

Prodej, servis, opravy, bazar: - motocykly, motorky. Pořádání, pořadatel: - výstavy, veletrhy, přehlídky, sportovní soutěže (reklama). Poradenství. Provozovna: V Lipkách 77 503 51 Chlumec nad Cidlinou II Prodejny: Chlumec nad Cidlinou Praha 6 Praha 4 Most Písek Liberec Jihlava Brno

Služby: - konzultační činnost v oblasti obchodu a propagace mateřské společnosti.

EDS - 'end-to-end' služby. - Řízení obchodních procesů (Business Process Management, Business Process Outsourcing): komplexní podniková řešení, management znalostních řešení. - Návrh, vývoj a správa elektronických řešení: elektronické obchodování, internetové služby. - Informační řešení (Information Solution): systémová integrace, ...

Výstaviště. Výstavy: - kontrakčně - prodejní - prodejně - prezentační - prezentační.

Člen asociace AKA. Reklamní a komunikační agentura. Komplexní reklamní servis: - komunikační strategie - kreativní řešení - DTP práce/grafické návrhy - plánování a nákup médií, mediální strategické plánování - public relations - výstavní expozice - produkce: zabezpečení tisku, laseru, výšivky, gravírování, polepy, 3D předměty, ...

Reklamní agentura: - DTP předtiskové služby - reklamní fotografie - grafické návrhy, design - reklamní texty - polygrafiské služby - Direct mail - veletržní expozice - aranžování - prezentační firemní akce - dárkové předměty - světělná reklama, vlajky - Signmaking.

Projektová organizace. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců v oblasti, která souvisí s energetikou, ekonomií, organizací a vypracování financování projektů. Projektová dokumentace: - všechny požadované stupně -studie, technické návrhy, posudky, dílčí řešení - energetika a stavebnictví, topení, voda, ...

Poradenská a konzultační společnost provozující multimediální pracovní portál pro absolventy pod názvem TalentJob.

Realizace výstavních expozic a interiérů, které dodáváme "na klíč".