Pořádání výstav, vernisáží, galerií, konferencí anebo kongresů je možné realizovat nejenom ve velkých výstavištích, ale také v malých studiích. K dispozici jsou prostory pro výstavy, organizační služby, catering, reklamní služby nebo tlumočení a překlady.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných ...

Poradenství: - v oblasti podnikání a řízení - finanční - ekonomické. FINANCE A ÚVĚRY: Řešíme krizové situace pro občany i podnikatele. Zajistíme přístup k: - úvěrům - půjčkám - hypotékám - refinancování úvěrů - oddlužení exekuce. POHLEDÁVKY: - odkup a prodej pohledávek - správa portfolia pohledávek. KRIZOVÉ ŘÍZENÍ ...

Výstavnictví: -expozice na veletrhy a výstavy na klíč -výroba nábytku na zakázku -úprava nábytku a interiérů. Služby: -digitální tisk (plotr Mutoh 6100 RJ) -řezaná grafika (summaSign) -návrhy poutačů -scanování, laminování, stolařské práce.

Poradenství: -silniční technologie.

Poradna v oblasti sexu a partnerských vztahů: -poradenství -seznamka -kurzy -e-shop s erotickými pomůckami -e-shop s dárkovým zbožím.