Pořádání výstav, vernisáží, galerií, konferencí anebo kongresů je možné realizovat nejenom ve velkých výstavištích, ale také v malých studiích. K dispozici jsou prostory pro výstavy, organizační služby, catering, reklamní služby nebo tlumočení a překlady.

Výstavní expozice. Realizujeme výstavní expozice jak v ČR, tak v mnoha dalších evropských zemích. Zajištujeme prezentační stánky nejenom na tradičních výstavních plochách, ale i v prostorách firem, hotelů apod.

Návrhy a realizace veletržních a výstavních stánků.

Reklamní a obchodní expozice a grafika

Veletržní služby: -architektonické návrhy veletržních expozic -výstavba expozic v tuzemsku i zahraničí "na klíč" -doprovodné programy -společenské akce -ubytování vystavovatelů -tlumočnice, hostesky. Reklamní agentura: -návrh komunikační strategie -grafické návrhy, design -plánování medií, nákup medií -offsetový tisk ...

Kompletní služby pro veletrhy a výstavy: -realizace stánků, expozic pomocí stavebnicového systému OCTANORM -atypické expozice. Grafický návrh, montáž, stavba, demontáž: -výstavní stánky, plochy, expozice.

Činnost: - výstavní služby - realizace výstavních expozic - interiéry - veletržní marketing - světelná loga s LED technologií.

Návrhy a realizace výstavních i veletržních expozic a stánků.

Prodej, e-shop: -chovatelské potřeby.

Služby: - organizace účasti na výstavě - objednání výstavní plochy a technických přívodů - komplexní realizace výstavní expozice - pronájem výstavářských systémů a vybavení - pronájem audiovizuální techniky - marketingový a konzultační servis.

Realizace veletržních expozic..

Realizace - výstavní expozice, obchodní činnost.

DAMOVO TELEKOMUNIKACE Damovo je novým typem společnosti zabývající se globálními službami konvergovaných technologií přenosu dat, informací a mobilního přístupu. Záměry společnosti : Poskytovat služby vychazející ze schopnosti naplánovat, navrhnout, dodat, integrovat, udržovat a řídit komplexní řešení pro své zákazníky. Upevnit si ...

Komplexní zajištění firemní účasti a výstavby expozic na veletrzích v ČR a zahraničí.

Doprava - do 7, 5t, po ČR i Evropě. Stolařská výroba nábytek Výroba - nábytek. Výroba - reklamní dárky. Návrhy a realizace - výstavní expozice. Velkoplošný tisk, výroba propagační tiskoviny. Jmenovky, grafické práce.

Reklamní a marketingové služby, výroba reklamních nosičů, tisk, Internetový obchod s reklamou www.expomarket.cz Kompletní reklamní výroba: -tisk: -velkoformátový pro interiér a exteriér -ofsetový (firemní tiskoviny) -rychlotisk -malonákladový barevný -plastové karty -plotrová grafika -grafické služby: -scanování ...

Realizace - výstavní expozice na klíč v ČR i v zahraničí.

Santia nabízí: -všeobecné vzdělávací programy a moduly -personální poradenství (Assesment Centre, Development Centre) -koučování, Mystery Calls a Mystery Shopping, audity a supervize na telefonních linkách -tréninkové programy na zakázku -specifické metody a formy vzdělávání -poradenství a konzultační služby -zkušenosti se ...

Pořádání - výstavy a veletrhy - zastoupení veletržních správ KUVAJT, JAR, OMÁN, SAÚDSKÁ ARÁBIE, BĚLORUSKO, RUSKO, SLOVINSKO, SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY, SRJ, POLSKO.

Organizace: - výstavy - kurátorská činnost. Nakladatelství.

Návrhy a realizace: - veletržní a výstavní expozice.

Pořádání - komiksové výstavy Vydavatelství - komixs Pořádání - komiksové výstavy.

Pořádá - fotografické výstavy a trojrozměrných expozice.

Pronájem: - audiovizuální technika LCD obrazovky, projekční matnice, mixážní pulty, mikrofony Reklamní grafika. Pořádání: - konference. Poskytování - komplexní veletržní servis (návrhy, kalkulace, realizace, ...)

Návrhy a realizace: - interiéry, exteriéry. Poradenství, komplexní služby: - výstavnictví. Pronájem a dodávka: - stánky pro výstavy.