Skladování je základem logistiky, právě proto vám logistické firmy nabídnou možnost skladování zboží v jejich skladech s 24 hodinovým přístupem, online daty o stavu zásob a s možností libovolné manipulace se zbožím. Svoz do skladu je zajištěn kamiony.

ANLI, spol. s r.o. zajistí kompletní skladovou logistiku
Skladové plochy nabízí na Zlínsku společnost ANLI, spol. s r.o., Disponujeme manipulační technikou a zajistíme kompletní skladovou logistiku. Zajistíme odpovídající podmínky pro uskladnění zboží všeho druhu, včetně potravin. Manipulační služby zajistíme tak, aby dodávky byly vychystány a zboží bylo připraveno k expedici dle pokynů. Využít můžete ...
ANLI, spol. s r.o. zajistí kompletní skladovou logistiku
Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava.

Služby: - tuzemská a zahraniční autodoprava - zasilatelství - skladování.

Skladovací služby Skladování materiálu V paletových regálech V policových regálech Na volné ploše uvnitř i venku Manipulační služby Manipulace s materiálem a kabely Dělení a převíjení kabelů Balení materiálů Kompletace zboží Nakládka a vykládka zboží vysokozdvižnými vozíky.

Komplexní služby v oblasti direct marketingu: - kompletace tiskovin - balení zásilek - direct marketing - fullfilment - direct marketing - spotřebitelské soutěže - personifikace - kompletace výrobků - databázové služby - lettershop - realizace věrnostních programů - skladování a logistika.

Skladování. Logistika. Outsourcing obalů. Mezinárodní a vnitrostátní doprava a zasilatelství.

Služby: - příjem zboží, skladování, manipulace a expedice kusového zboží volně loženého v kartonech, paletovaného nebo s nímž lze manipulovat ručně nebo s pomocí jednoduchých strojů - sklady jsou suché a temperované - evidence a vedení skladového hospodářství - vystavování daňových dokladů a veškeré podklady pro účetnictnictví - ...

Veřejný celní sklad. Příjem, vykládka a uskladnění zboží: - strojní nebo ruční vykládka zboží - třídění zboží podle potřeb ukladatele - uskladnení zboží podle pokynu ukladatele. Manipulace se zbožím: - mechanizovaná i ruční manipulace se zbožím uvnitř skladu - v případě požadavku možnost přeskladnění zboží do jiného ...

Sklad, skladování: - hnojiva a přípravky na ochranu rostlin (pesticidy).

Dopravní a spediční společnost. Nákladní silniční doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Spedice. Přeprava zboží po celé Evropě: - dokládkové zásilky - sběrné zásilky - termínované zásilky - chladírenské zboží - nadrozměrné náklady - celovozové zásilky. Komplexní logistické služby. Skladování zboží.

Autodoprava, doprava, přeprava: -spedice -doprava nákladní: -mezinárodní, tuzemská -přeprava kusových zásilek -velkoobjemová doprava -zahraniční zasilatelství -skladování -logistika -celní odbavení.

Mezinárodní i tuzemská přeprava celovozových i kusových zásilek: - kamionová doprava - přeprava zboží mezinárodní i tuzemskou silniční dopravou - přeprava do zámoří kontejnery i volně - přeprava menších zásilek -r ozvoz a svoz zboží ve vnitrozemí i zahraničí (pouze na území Evropy) - kompletní spediční činnost - dovoz a vývoz zboží ...

Pobočka. Doprava: -kamiónová, mezinárodní -letecká, námořní, železniční. Spedice. Celní, deklarační služby. Logistika, skladování, poradenství.

Skladovací areál, sklady. Služby: -logistika -spedice -celní.

Skladování zboží či manipulaci s nákladem.

Služby: -mezinárodní kamionová doprava MKD -přeprava plachtovými vozidly -přeprava chladírenskými vozidly -přeprava velkoobjemovými vozidly -přeprava nadrozměrných a nebezpečných nákladů -mezinárodní zasilatelství -vnitrostátní doprava -tuzemské zasilatelství -skladovací prostory -skladování, kompletace, přebalování ...

Skladový areál. Veřejný celní sklad. Služby: -manipulace se zbožím. -celně-deklarační služby. -skladová evidence.

Nabídka skladovacích a logistických služeb.

Autodoprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní. - skladování - pneuservis

Logistické služby, logistika. Skladování zboží.

Logistika. Služby: -vystavování celních dokumentů -skladování -kurýrní služby -paletizování -speciální balení.

Veřejný celní sklad. Služby: - skladování zboží ve veřejném celním skladu - celně-deklarační služby - zastupování v celním řízení - zajištění celního dluhu.