Skladování je základem logistiky, právě proto vám logistické firmy nabídnou možnost skladování zboží v jejich skladech s 24 hodinovým přístupem, online daty o stavu zásob a s možností libovolné manipulace se zbožím. Svoz do skladu je zajištěn kamiony.

ANLI, spol. s r.o. zajistí kompletní skladovou logistiku
Skladové plochy nabízí na Zlínsku společnost ANLI, spol. s r.o., Disponujeme manipulační technikou a zajistíme kompletní skladovou logistiku. Zajistíme odpovídající podmínky pro uskladnění zboží všeho druhu, včetně potravin. Manipulační služby zajistíme tak, aby dodávky byly vychystány a zboží bylo připraveno k expedici dle pokynů. Využít můžete ...
ANLI, spol. s r.o. zajistí kompletní skladovou logistiku
Silniční, železniční přeprava, skladování. Zákaznická centra Ostrava tel.: 972762546 Valašské Meziříčí tel.: 972774126 České Budějovice tel.: 972544501 Plzeň tel.: 972524274

Zasílatelství, logistika: - nápoje, potraviny - přeprava tuzemská i zaharaniční - logistika související s nákupem - doprava celovozových zásilek od dodavatele na centrální sklad a zpět - skladování a přidružené činnosti - dopravu celovozových zásilek z centrálního skladu na jednotlivé distribuční sklady a zpět.

Nákladní autodoprava. Vnitrostátní a mezinárodní přeprava: - sypké materiály, kusové zásilky a jiný materiál. Spedice. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Zemní práce. Přípravné práce pro stavby. Prodej: - sypké materiály. Vozový park: - sklápěcí soupravy a návěsy, autojeřáby.

Nabídka skladových prostor. Výroba etiket a potisku čárovými kódy.

Sklad: -opotřebitelné náhradní díly: -žací technika -spojovací materiál -pluhy domácí i zahraniční -podmítače a kompaktory -hřebeny do bran -kultivátorová a kombinátorová pera.

Mezinárodní kamionová doprava: -zásilky od hmotnosti 1kg do 26t a velikosti 1 až 120m3 po celé Evropě. Vozový park: -návěsy -velkoobjemové soupravy -lehké nákladní vozy ...

Léčiva Phoenix. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní tuzemská (vnitrostátní). Služby: skladování, balení zboží. Sídlo: -Zlín, Náměstí T.G.Masaryka 1280.

Doprava: -tuzemsko -mezinárodní -logistika. Služby: -skladování (etiketace, přebalování, manipulace, celní odbavení, celní jistina, atd..).

Celní sklad: -AB** Kosmetika Bratislava. Centrála v Praze.

Pobočka. Zasílatelství: - mezinárodní (zahraniční) - tuzemské (vnitrostátní) - přeprava celovozových i kusových zásilek - silniční nákladní doprava, autodoprava - celní sklad, celní služby.

Zasílatelství: - mezinárodní (zahraniční) - tuzemské (vnitrostátní) - přeprava celovozových i kusových zásilek - silniční nákladní doprava, autodoprava - celní sklad, celní služby.

Pouze sklad. Distribuční centrum.

Autodoprava, doprava: - nákladní - mezinárodní přeprava - vnitrostátní přeprava - velkoobjemová přeprava - mezinárodní a vnitrostátní spedice, vytěžování - veřejný celní sklad - celní deklarace - skladovací služby, sklady - speciální přeprava nebezpečného zboží ADR.

Sklad, distribuce, velkoobchod, prodej: -suroviny pro pekaře a cukráře od tuzemských a zahraničních výrobců. Sklad náhradních dílů, servis, opravy: -pekařské stroje a zařízení.

Nabídka pronájmu: - sklady různých typů - komerční prostory - skladové služby. Areál disponuje: - stálou ostrahou + PCO - příjezdem pro kamiony včetně nákladní rampy - dostatečnou kapacitou telefonních linek včetně vlastní ústředny - vlastním personálem k zajištění skladových služeb - kancelářským zázemím pro firmy. Kromě ...

Služby: -aplikace hnojiv a vápenných hmot -skladování zboží -vnitrostátní doprava.

Mezinárodní doprava nákladní: - silniční - lodní - letadlová. Skladování.

Pobočka. Státní zemědělský intervenční fond: - pracoviště Frýdek-Místek. Správce národní značky kvality Klasa.

-půjčovna osobních vozů -půjčovna nákladních přívěsů -osobní autodoprava -nákladní autodoprava -skladování -zemní práce (UNC LOCUST), zimní údržba

Dispečink, kalkulace přepravy Přeprava: -kusové zásilky. přeprava zásilek v systému TEX-SBS nákladní doprava spediční služby tuzemsko zahraničí služby v oboru celní deklarace skladování

Ruční balení. Komletace výrobků. Skladování, balení: - potravin - čokolády.

Provádíme přepravu zboží po celé ČR.Vůz Ford Transit valník plachta do 3,5 tuny.D/3,2 Š/2,1 V/1,9m.Nosnost 1.600 kg.Provádíme i přepravu zboží podléhající ADR.