Skladování je základem logistiky, právě proto vám logistické firmy nabídnou možnost skladování zboží v jejich skladech s 24 hodinovým přístupem, online daty o stavu zásob a s možností libovolné manipulace se zbožím. Svoz do skladu je zajištěn kamiony.

ANLI, spol. s r.o. zajistí kompletní skladovou logistiku
Skladové plochy nabízí na Zlínsku společnost ANLI, spol. s r.o., Disponujeme manipulační technikou a zajistíme kompletní skladovou logistiku. Zajistíme odpovídající podmínky pro uskladnění zboží všeho druhu, včetně potravin. Manipulační služby zajistíme tak, aby dodávky byly vychystány a zboží bylo připraveno k expedici dle pokynů. Využít můžete ...
ANLI, spol. s r.o. zajistí kompletní skladovou logistiku
-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Pronájem a půjčování věcí movitých -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě

Služby: - pronájem skladů Developerská činnost.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - skladování

Spediční společnost zajišťující přepravu do celého světa, využívající spolehlivé sítě agentů. Mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava - letecká, železniční a námořní kontejnerová přeprava, spedice, celní služby a skladování.

Její hlavní podnikatelskou aktivitou je poskytování komplexních služeb v celním režimu umístění zboží (zahraničního i českého) do svobodného celního skladu v rámci skladovacího areálu Svobodného celního skladu ESCES spol. s r.o.

ARCHA průmyslová kancelář Praha. Nabízí pronájem a prodej: -průmyslové, skladové a spediční objekty na území Prahy, Středočeského kraje, i v celé ČR -skladové prostory, sklady -pozemky, obchodní nemovitosti -výrobní a skladovací haly -nebytové prostory -komerční a kancelářské prostory, plochy -průmyslových areálů nebo jejich ...

Specialista na zámořskou přepravu z a do celého světa, včetně přeprav nebezpečného a nadrozměrného zboží. Dopravní pojištění, skladování, celní služby, kvalifikované konzultace v oblasti všech přeprav.

Služby - zasilatelství - celní služby - skladování - spedice - nákladní doprava mezinárodní - přeprava celovozových i kusových zásilek - přeprava nebezpečného i nadrozměrného zboží

Služby - skladování a distribuce - logistika - mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava - spedice

Velkoobchod, maloobchod, specializovaný maloobchod, e-shop, eshop, i-shop, ishop, prodej stavební chemie, bazénová a jezírkové chemie, domácí chemie a čističů, pěny, tmely, silikony, lepidla, přísady, AdBlue, DRYZONE specializovaný materiál pro hydroizolace a silniční program oprav Autodoprava osobní i nákladní Skladovací služby, kompletní ...

Poskytování služeb mezinárodní a vnitrostátní nákladní přepravy včetně skladovacích služeb a služeb celní deklarace.

Služby: -facility management: -správa budov. -úklidové, bezpečnostní služby. -autodoprava. -stěhování. -skladovací služby.

Nabídka expresní přepravy kusových zásilek včetně skladování.

Služby: - skladování - vnitrostátní doprava - mezinárodní doprava - celní služby - stěhování.

Skladování osobních i obchodních věcí. Samostatné skladové prostory k pronájmu /sklady/

EFES Logistik s.r.o.: - mezinárodní dopravu chladírenskými kamiony - 15 chladírenských souprav - přeprava do všech států Evropy i Turecka - všechna vozidla jsou kompletně pojištěna včetně pojištění CMR - přeprava zboží podléhající zkáze, vyžadující TIR karnet a veterinární dohled.

Činnost: - přeprava loděmi a kontejnery - kusová námořní doprava - import/export - letecká přeprava - kamionová přeprava - skladování - celní sklad, národní sklad - kompletní celní služby - příjem a kontrola zboží.

Doprava a přeprava zboží, skladování zboží s možným následným rozvozem, stěhování, půjčovna vozidel, opravárenská činnost.

Skladování Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 2, 5t - vozy FORD TRANZIT Stěhování Balení

Zasilatelství, středisko přepravního systému CS EXPRES a.s.: - expresní přeprava zásilek - přeprava zboží ADR - přeprava do a ze zahraničí - celní služby - spediční služby - logistické služby - skladování - třídění - sdružování zásilek - distribuční činnost dle požadavků.

Půjčovna, pronájem: - nářadí - stavební mechanizace. Prodej, servis: - nové nářadí - použité nářadí. Technické služby. Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem. Marketing, mediální zastoupení, fotografické služby.