Společenské služby jsou zaměřené na člověka, a proto zahrnují svatební služby, pohřební služby, hlídání dětí a zajištění zábavních akcí. V případě svateb navštivte svatební studio, kde vám pomohou s organizací, výběrem šatů, prstýnků, dekorací a podobně.

Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Profesionální a citlivé rozloučení s vašim blízkým zajistí Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. Nabízí velmi široký rozsah služeb v nejvyšší kvalitě a umožňuje každému, aby způsob provedení posledního rozloučení odpovídalo přesně jeho osobním představám a možnostem. Budeme vám rádi nápomocni v této tíživé životní situaci.
Pohřební služba AVE FENIX s.r.o. - poslední rozloučení
Salon a půjčovna společenských a svatebních šatů pro Vyškov, Brno, Prostějov. Dámské plesové a společenské a svatební šaty, boty, kabelky, rukavičky, doplňky.

Svatební dům. Zajistíme vám svatební prstýnky a zapůjčíme šaty i dekorace pro váš velký den. Půjčovna: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - společenské šaty pro děti. Zajistíme svatební koláče, svatební kytice, svatební prsteny, kadeřnici i kosmetičku, kameramana, fotografa, postaráme se o vaši svatební hostinu.

Společnost FYLA zprostředkovává služby pro domácnost a rodinu. Nabízíme: - úklid domácnosti - hlídání a doučování dětí - plavání dětí - nákupy - pomoc v době nemoci

Služby: - asistence pro firmy, soukromé osoby - zasupování na úřadech - úklid domácnosti - hlídání dětí - zajištění lékařských prohlídek - pořádání konferencí, večírků pro firmy, rodinných oslav - zajištění vstupenek, zájezdů.

Pronájem, půjčovna: - fotobudka, fotokoutek.

Služby: - produkční servis - organizace akcí - ozvučení a osvětlení akcí - půjčovna vybavení

Programy pro děti - malování na obličej - balónkování - dětské koutky.

Květinářství. Dodávka: - narozeninové květiny - flower boxy - dárkové květiny - bytová dekorace - celoroční dekorace - svatební květiny.

Pohřební ústav Komplexní pohřební služby: - rakve - kytice - prostory - profesionální personál - diskrétní přístup V případě úmrtí se postaráme o všechny náležitosti, které jsou zapotřebí vyřídit. Stejně jako zrození nového života, tak i jeho konec je přirozenou součástí lidského života.

Půjčovna PartyTrip Vám nabízí pronájem širokého sortimentu zařízení, jak pro volný čas, tak pro catering, k snadnému a levnému zapůjčení.

Dětské centrum D.C. Pštrossova a.s. je soukromá mateřská školka určená pro děti ve věku od dvou do šesti let. Poskytujeme kvalitní předškolní vzdělání s důrazem na individuální přístup ke každému dítěti. Nabízíme také možnost integrace dětí s poruchou autistického spektra i s poruchami emocí a chování. Najdete nás v nově zrekonstruované budově na ...

Svatební salon: - půjčování svatebních, společenských a dětských šatů, svatebních doplňků a pánských obleků - svatby na klíč, svatební oznámení a svatební kytice.

Půjčovna kostýmů, masek a převleků, historických a pohádkových. Vhodné na karnevaly, maškarní bály, tématické večírky či tradiční Mikuláš, pálení čarodějnic, poslední zvonění, halloween, silvestr.

Lunapark, provoz, pronájem: - zábavné atrakce - kolotoče.

Pohřební služba: Nabídka služeb: - obřady s rozloučením (světské i církevní) - převoz zemřelých z místa úmrtí do místa pohřbu (ČR i zahraničí) - pohřby žehem nebo do země - exhumace - smuteční květinová vazba - parte na počkání při sjednání pohřbu Uložení zpopelněných ostatků: - pohřebiště v novém háji - pronajaté urnové ...

Svatební studio, půjčovna, prodej: - svatební, společenské šaty.

Agentura Motýlek. Služby: - hlídání dětí v domácnostech - pravidelné, jednorázové - péče o seniory (kompletní servis) - služby pro domácnost - péče o dům a zahradu.

Hlídání dětí: -v době od 9 do 21 hodin -po dohodě i v době jiné -v herně v II.patře Kulturního domu -dětem se věnují zkušení vedoucí táborů z Údolí mloků. Dohodnout se lze osobně út, čt 9-17 nebo na uvedeném telefonu. Organizujeme jarní prázdniny: -pro děti 7-16 let -ubytování hotelového typu -pětkrát denně strava+nápoje -zkušení ...

Svatební studio - půjčujeme dámské svatební a společenské šaty, dětské karnevalové kostýmy, půjčujeme a prodáváme svatební doplňky, svatební boty, vlasové doplňky a vše spojené se svatbou.

V současné době Studio Chic obléká nejen dámy do společnosti, dívky a chlapce do tanečních a na maturitní ples, ale i snoubence v jejich Velký den. Ženy a muže k jejich svědectví, dívky družičky, chlapce jako družby a muže do fraků, žaketů a smokingů. Může se pochlubit širokým sortimentem šatů svatebních i společenských, především však výběrem ...